Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év kapcsoltot és egy jövőt amit egymással terveztünk/egymásra építettünk hagyjak ott egy fellángolásért? Ti mit tennétek? Szörnyen érzem magam
a párommal nagyon szoros a kapcsolatunk, lelki társak vagyunk, mindenben megértjük és kiegészítjük egymást. Sokat köszönhetünk egymásnak.
Viszont kb 1 hónapja nagyon összevesztünk, előtte ő új munkahelyre ment és megromlott a kapcsolatunk. Aztán helyre jött minden..
De most a semmiből megismertem valakit és azt érzem, hogy elbizonytalanodtam.
Nem akarom otthagyni a párom, szörnyen érzem magam emiatt.. tudom hogy az élete vagyok neki, elterveztük a jövőnket, közös a baráti társaságunk, szinte össze vagyunk nőve..
18 év után bolondultam meg, immár egy éve.
Tudod, az érzéseidet nem irányíthatod, de a tetteidet igen.
A kérdés, hogy valójában mennyire szereted a párod. Ha tényleg ő a másik feled, akkor nyelsz nagyokat (néha a könnyeidet), és reméled, hogy mielőbb elmúlik ez az érzés a másik irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!