Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megállapodni egy ember mellett?
Minden párkapcsolatom zátonyra fut. Egyszerűen, ha valakivel összejövök, aki az elején nagyon tetszik, kedves, intelligens, megnyerő, akkor sem tudok vele 2-3 hónapnál tovább együttmaradni. Eddig sosem szakítottak velem, mindig miattam lett vége. Sajnos úgy érzem pár hónap után, hogy kiábrándulok az adott személyből, képtelen vagyok bárkibe beleszeretni. Ez nem tudom, mi miatt alakult ki, de valahogy változtatnom kell rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/L
En is igy voltam vele mig ra nem jottem, h mi is ez. Az az igazsag, h en erzelmek nelkul nem tudom benne maradni egy kapcsolatban sem, es meg ha az elso parhonap jo is, eljon az ido, h igenylem a kapcsolat erzelmi szintlepeset. Ha ez nincs meg akkor kilepek. Ez pont annak az ellenkezoje amit ma sokan csinalnak. Van akinek nem valo egy laza kapcsolat es nem is akar ahoz hozza szokni. Talan nalad is ez a helyzet.
Rem tudtam segiteni!:)
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!