Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele szerintetek egy kapcsolatban, házasságban, hogy a férfi vagy a nő egy évben nyáron 4-5 napra elmegy nyaralni a haverokkal vagy barátjával?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 16:00
1/11 anonim válasza:
Ez teljes mértékben attól függ, hogy a két fél egyénenként mit tart normálisnak, és képesek-e kompromisszumra jutni, ha eltérés van az igényeik között. Tehát erre a kérdésre hogy "mennyire fér bele", nincs értelme objektív választ keresni, mert a kapcsolatról alkotott fogalmak is emberenként változóak.
2/11 anonim válasza:
Nálunk teljes mértékben belefér mindkettőnk részéről, de ezt mindenki döntse el maga, nincs rá egységes szabály.
3/11 anonim válasza:
Én nem örülnék, ha a férjem napokra elutazna nélkülem.
Szerintem ő sem.
4/11 anonim válasza:
Ha ez mindkettőjüknek rendben van, akkor belefér. Ezt a pároddal beszéld meg, mert hiába írom, hogy engem nem zavarna, ha őt meg igen.
5/11 anonim válasza:
Akik egymás nyakára vannak nőve és egyedül nem érzik magukat teljes embernek, vagy csak nem bíznak egymásban, azoknál valószínűleg probléma lenne. Normális, egészséges kapcsolatba ennek simán bele kéne férnie.
6/11 anonim válasza:
Tökjó, hogy vannak barátai. Meg tudom érteni, ha szeretnének egy párok nélküli bulit. Szerintem ez rendben van. Csak akkor gázos, ha többüknek megy a párja, de te nem mehetsz. Lényegében bármi ilyen, ami kivételezés, az gyanús.
7/11 anonim válasza:
Ha mindketten megtehetik, oké. Ha csak egyikőjük, akkor fura. De nagyon függ a szituációtól
8/11 anonim válasza:
Engem csak akkor nem erdekelne ha az sen erdekel haza jon e majd egyaltalan.
En jartam már olyan sraccal aki mellett elmultak az erzelmeim engen az sem erdekelt ha kukfoldre megy ki dolgozni aztan ki be jarkal. Tegye.
Viszont a mostani kaocsolatomban a sracban nem bizom. El akar menni pl az amerikai rokonaihoz ia nyaralni (talan egy honaora is)es azt kene elhinnem hogy addig átmegy szűzbe..a rokincsaj is elotte öltözne át "veketlen".. á.
Nem tudom meddig járunk..nekem ez nem fer bele..
9/11 anonim válasza:
Én is járok így minden évben, barátnőkkel elmegyünk nyaralni.
44N
10/11 anonim válasza:
férjem elenged évente egyszer csajos utazásra és nem kérdez utána semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!