Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 4 éve házasságban élő csaladapa boldog lehet a házasságban?
4 éve hazas, gyereke van. Boldognak kellene lennie, mégsem latom ennek nyomát sem.
Tiszta szívemből beleszerettem, de hallgatok, nem akarom a családját szétszedni, pedig azt hiszem kedvel ő is és úgy érzem, hogy felfigyelt rám.
Hasonló helyzetben mit gondoltok, ti varnàtok csendben, magatokban tartva az érzéseket, hátha egyszer külön válnak az útjaik?
Tudom, mást kellene néznem, de én szeretem ezt a srácot. Igy magamban, csendben szenvedek, hogy nem lehet az enyém.
19, szerinted minden ember, minden férfi egyforma?
Arról még nem is hallottál, hogy valaki megtalálja a másik felét? Ilyenkor hogyan pótolsz egy embert? Nincs ló, jó a szamár is...?
Akkor gondolom nem vagy mai csirke. Édesanyámnak is ugyanez a véleménye, mint az enyém, és köszöni szépen boldog házasságban élnek az édesapámmal. A kor előrehaladtával nem lesz mindenki egy gerinctelen fehermájú ember.
Miért kell mindig ilyen rosszindulatú megjegyzéseket tenni az ilyen típusú kapcsolatokra?
Először is az nem törvényszerű, hogy a férfi, ha elválik és rendes kapcsolatba kezd, akkor a szeretőt is megcsalja, csak az a fajta férfi, akit eleve hajtja a vére. Van aki azért csalt és utána lépett, mert már évek óta boldogtalan házasságban élt, és később találta meg az igazit.
"Normális nő nemhogy nem kezd házas férfival, de még csak meg sem fordul a fejében." - Ezzel sem értek egyet, lehet ennek a két párnak így kellett találkoznia, fel kellett ébresztenie a másikat, mert már a kihűlt házasságában nem tudott tovább fejlődni, és ha benne maradt volna az már a saját kárára vált volna.
Több ilyen párt ismerek, akik így jöttek össze, a férfi kilépett a házasságából és már együtt vannak azóta a szeretővel. Van akik már 10 meg 20 éve is. Egyik ismerősöm 5 éve vált el, a volt feleség is talált párt, és teljesen ki van virulva, amíg házas volt, addig úgy nézett ki, mint egy beteg madár...
Szerintem ezt a dolgot nem szabad így leírni, mindenkinek más az életútja!
Persze az is más, aki rengeteg évet él meg szeretőként és semmi sem változik, az már baj, de akkor sem kell egy kapcsolatot elítélni, ahol 2 fél egymásba szeret, és még ha az egyik foglalt is, de egy idő után lép és együtt maradnak boldogan, na hát ez a történelemben nem az első, de nem is az utolsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!