Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 4 éve házasságban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 4 éve házasságban élő csaladapa boldog lehet a házasságban?

Figyelt kérdés

4 éve hazas, gyereke van. Boldognak kellene lennie, mégsem latom ennek nyomát sem.

Tiszta szívemből beleszerettem, de hallgatok, nem akarom a családját szétszedni, pedig azt hiszem kedvel ő is és úgy érzem, hogy felfigyelt rám.

Hasonló helyzetben mit gondoltok, ti varnàtok csendben, magatokban tartva az érzéseket, hátha egyszer külön válnak az útjaik?

Tudom, mást kellene néznem, de én szeretem ezt a srácot. Igy magamban, csendben szenvedek, hogy nem lehet az enyém.

2021. szept. 7. 22:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan érdekes.Mikor valaki szemet vet egy házas emberre, akkor mind kivétel nélkül meg van róla győződve, hogy a kinézett házas ember biztos boldogtalan :D.
2021. szept. 7. 23:07
 12/40 anonim ***** válasza:
92%
6-os Lehet rosszul fogalmaztam a nem néz nőnekkel, hanem potenciális partnernek, nem nagy a különbség. Hidd el, hogy nem egy kisgyerekes kapcsolatban lévő férfi életed nagy lehetősége, az a tuti szívás! Ez nem az örök szerelemről szól, egyelőre még a dugna, ha úgy alakul, és a rohadtul nem érdekled is reális verzió, nagyon nem kellene kombinálnod, hiszen semmiféle szándékot nem mutatott.
2021. szept. 7. 23:09
 13/40 A kérdező kommentje:
9, hosszú lenne itt ecsetelni , hogy mire alapozom, van rà okom hidd el.
2021. szept. 7. 23:09
 14/40 A kérdező kommentje:
12, ezt mire alapozod? El sem meséltem , miből gondolom, hogy nem vagyok közömbös. Nem ok nélkül agyalok
2021. szept. 7. 23:11
 15/40 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan kibaszn@l 4 gyerekkel mert viszked a nuni?
2021. szept. 7. 23:18
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhagyja a kicsi gyerekét, akkor el fogja hagyni a következő párját is. Aki ilyen, hogy dobjuk ki, ha elromlott, annál ez van.

Ha nem boldog, majd elválik, ha akar. Ne akarj te az ok lenni, hagyd békén, vonzalom ide vagy oda.

2021. szept. 7. 23:18
 17/40 A kérdező kommentje:
15, te miről beszélsz? Olvasd már, amit írtam!
2021. szept. 7. 23:20
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam!! Te is olvasd el újra a válaszokat!
2021. szept. 7. 23:28
 19/40 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj írhatunk ide kb bàrmit.

Te magadban eldöntötted hogy kell neked , és vàrnàd tőlünk a pozitív visszajelzéseket, hogy , igen, biztosan kedvel , meg elhagyja èrted mèg a testèt is, csomó ehhez hasonló kérdés van itt, innen jön részemről a többesszàm - ezeket az alap dolgokat kell tudnotok ha nős fèrfival kezdtek:

- ha lecserèli a felesègèt ràd, utána téged is lecserèlhet - mi a különbség?

- a gyerekei mindig előtted lesznek a rangsorban - persze csak ha jó apa, ha nem akkor veled is szarul fog bànni kb.

Ennyire nincsenek fèrfiak arrafelé vagy a közekedben, csak egy foglalt nős ember kell?

2021. szept. 7. 23:28
 20/40 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy? Én 23, és hihetetlennek tartom, hogy velem egyidős vagy tőlem idősebb nőknek ennyi esze legyen. Miért lenne jó neked kikezdeni egy házas emberrel? Esetleg nincs más férfi a világon? Miért kellene valakinek egy olyan férfi, aki képes megcsalni a feleségét? Mit várnék én egy olyan férfitól, akit ellehet csábítani a jelenlegi párja mellől? Nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem egy szingli férfira van szükségem. Nem egy olyanra, aki kapcsolatban van. Főképp nem egy házas gyerekes apukára! Nem is tudok olyan férfihoz vonzódni, akiről tudom, hogy van valakije! Szinte a szemem előtt van, ahogy csókolja a párját! Foglalt férfiak egyszerűen semmit nem tudnak ezek miatt belőlem kiváltani! Nem értem, hogy belőletek hogyan tud. Nem akarok gonosz lenni, de ilyenkor sajnos tényleg nem érdemel az adott hölgy jobbat, mint egy házas férfi szeretői státuszát! Normális nő nemhogy nem kezd házas férfival, de még csak meg sem fordul a fejében.
2021. szept. 7. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!