Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rossz házasságban/párkapcsolatban élsz, miért teszed, miért nem lépsz ki belőle?
Nála csak.rosszabbak vannak. Ismerem a kínálatot.
Feladtam a tökéletes keresését.mindegyik pasiban egytol egyik van olyan, amiert ott kéne hagyni a fr.ncba.
Nem akarok apácaként meghalni.
Aki még tűrhető határon belul mozog az megbecsulendő inkább.
Nem célom a társtalanság.
Inkább éltek egy xar kapcsolatban?? Ez komoly??? Semmi önbecsülésetek nem maradt? Olyan nincs, hogy ennél jobb úgyse lesz. Lesz és lehet is, csak bele vagytok kényelmesedve a kapcsolatotokba, annak ellenére, hogy szenvedtek benne. És férfiként ez engem roppantul felb@sz, mert lehet életem szerelme, akit még nem találtam meg, egy hasonlóan elbaxott kapcsolatban van, mint ti és nem mer belőle kilépni...
Őszinte részvétem mindannyiótoknak és kitartást kívánok.. biztos jó lesz így leélni az életeteket. :(
" Olyan nincs, hogy ennél jobb úgyse lesz. Lesz"
En szakitittam randiztam.
A srácok a sírba vittek olyan szinten igenytelenek vagy parasztok vagy alanyi jogon várják a szexet, pánikolva rohantam vissza a baratomhoz hogy inkább ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!