Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik arrol hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik arrol hogy ő már alszik és közben még telozik meg ilyenek?

Figyelt kérdés

Állandóan leráz hogy alszik.

De ezután még fent van egy órát, de nekem nem válaszol, nem reagál a telefont sem veszi fel. Csak 1 ora mulva ír pár sort de az is kamu.

Azaz telózik még egy órat. Ami nem is lenne baj ha nem hazudna. De ő hazudik..

2021. szept. 2. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
96%

"Boldogság van bocsi."

Akkor nem itt kérdeznél és nem nyomoznál utána.

2021. szept. 2. 13:49
 72/87 A kérdező kommentje:

67 minden pontodra tudnek reagalni csak hosszu.

Nezzuk az elsot csak.

nem vezetek senkit felre. Banem csupan abbol hogy en aggodtam itt mar mindeki azt hiszi en sarkanykodom es szegeny srac.

Itt eleve félreértelmeznek vagy inkabb belelatnak olyan dolgokat ami nincs. El vagyok hordva eroszakosnak meg stb. Holott a kapcsolatunkban siman le vagyok dominalva. Nagyon "erős"iranyoto dominans manipulativ a párom. Oldalakon keresztul irtam akkor se fogja senki fel valahogy.

Az hogy nem szerelmes tipus nem azt jelenti h nem tud szeretni. Hanem nagyon de nagyon ritka az akit megszeret. Elottem asszem 6 7 evig nem volt szerelmes csak k.felt jobbra balra. Azt hitte nem is tud szeretni senkit már amikor jottem en mint villampcsapás.

Talalna barkit ha akar. D.gni...csak neki az kevés..hasznalgatott már jopár csajt erre. Mist is megtehetne. Neki tobb kell egy nőtől. Ergo kapcs fuggo kis senkikert csak az miatt h d.gjon megint mint addig is, plane nem hagyná el akit szeret. Nincs uj neki a nap alatt. Millio nővel volt mar. Tudja milyen csalni masikert vkit dobni aztan amikor unja az ujat stb.nem latja ertelmét sem.

Nem üldözök semmit. Amikor a baratom nem értem el nekem nagyon jol esett az, hogy a haverjával jokat beszelgettem! Azota is hianyzik az speciel de elérte, hogy megszakadjon a kapcsolatunk. Habar felvehetném a sraccal de nem akarok mögötte ilyen aljas lenni hogy a háta mögött. Es nyiltan meg hogy a haverjaval bratyizzam nem engedi meg egyszeruen.

En adok esélyt neki arra hogy mehessen szarnyalhasson ez a kapcsolat bárhova bármeddig. Majd meglatjuk hogy alakul.

Egyelore nagyon jol.nemsokára költözünk össze. Nagyon imádjuk egymast akkor is ha ebbol a kerdesbol ez nem jön le.

2021. szept. 2. 13:58
 73/87 A kérdező kommentje:
Na es csak az elso pontra akartam. Nem litaniát irni megis leirtam :D
2021. szept. 2. 13:58
 74/87 anonim ***** válasza:
82%

És jó neked, ha irányítanak, manipulálnak? Hogy megtiltja, kapcsolatot tarts egy havrjával? Miért is...?

Nem alszol miatta, mert aggódsz, miért nem olvas. Ezért csinálja, hogy ráfüggj.

Úgy érzed, téged valóban szeret egyébként? Azt írod, nagyon imádjátok egymást. Én ezt elhiszem, nem ülök az ágyatok szélén. De te tele vagy aggodalommal, bizonytlaansággal, féltékenységgel és beismered, hogy manipulál, megtilt. Neked ez boldogság, tényleg?

2021. szept. 2. 14:02
 75/87 anonim ***** válasza:
97%
A boldog kapcsolatról nekem teljesen más elképzelésem van, mint az itt vázolt eset.
2021. szept. 2. 14:08
 76/87 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező te nem vagy véletlen c*gány? Teljesen olyan a stílusod meg a szóhasználatod. Mivel a korodra sosem válaszoltál én maximum egy 16 éves naív kislánynak mondanálak, aki beleakadt egy nárcisztikus pasi hálójába és még büszke is rá... Én a helyedben nem lennék büszke...
2021. szept. 2. 14:09
 77/87 A kérdező kommentje:

A haverra féltékeny volt.

Azt erzem nekem ő most nagyon kell az biztos. Es nagyon jo hogy van.nekem plusz vele lenni. Es rossz lenne nelkule lenni.

A jelleme is tetszik sokesetben.

Pl nézzük a manipulálast iranyitast targyalokepesseget.

Nekem valahogy szellemi partnert jelent azokhoz kepest akik inkabb konnyen atlathatoak kiszamithatoak es faek egyszeruek es ranezesre megmondom roluk azt is mit gondolnak.

Szoval a negativ tulajdonsagai kiforgatva amugy pozitivak.

Hoz egy olyan szintet amitol en felnézek rá valahogy.

Nem tudom egyszeruen kijatszani sem pl mert irtora ugxesen mindent megtud mindenre rájön. Nem azert mintha kijatszani akarnam nem errol van szo. Hanem csak inkabb arrol hogy lenyűgöz az hogy nagyon nem hülye, nagyon ott van a srac.

Hogy is irjam hogy ertheto legyen.

Mondjuk jatszol vkivel vmit. Kenterbe vágsz mindenkit, mondjuk allandoan te győzöl. Es egyszercsak egy melto ellenfeled van aki ugy "megizzaszt" aki a szinteden van es az lesz az igazi gyozelem nem az amikor a faek pancsereket gyozod le.

Szinten levo vitapartner. Szintemen levo ffi. Es nem alattam van. Sőt

2021. szept. 2. 14:14
 78/87 anonim ***** válasza:
97%
Szerencsétlen még a wc-re se tud elmenni, mert ha azonnal nem ír vissza, te a következő percben már a haverjait zaklatod. Nem tudom mit szedsz, de sürgűsen állj le vele, bár szerintem ez az egész történet egy nagy kamu, mert nehéz elhinni, hogy egy normális pasi ezt elviselné főleg, hogy még a haverok előtt is égeti csak.
2021. szept. 2. 14:26
 79/87 A kérdező kommentje:
Na ez az ami nekem nem szint. Husszor irtam le hogy nem egy tagbaszakadt azerencsetlem sracrol van szo es nem egy harpiárol.
2021. szept. 2. 14:40
 80/87 A kérdező kommentje:
Keptelenek a sztereotip csőlátásbol sokan kitekinteni.
2021. szept. 2. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!