Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik arrol hogy ő már alszik és közben még telozik meg ilyenek?
Állandóan leráz hogy alszik.
De ezután még fent van egy órát, de nekem nem válaszol, nem reagál a telefont sem veszi fel. Csak 1 ora mulva ír pár sort de az is kamu.
Azaz telózik még egy órat. Ami nem is lenne baj ha nem hazudna. De ő hazudik..
Azt mondta nála kizárolag azt tenne be, ha megcsalom. Abban nem lenne köszönet, ahogy kirepítene azonnal. Szoval nagyon tartsam magam az elvártakhoz.
Amugy semmi más nem erdekli nem szakítóok.
De ezt nagyon véssem az eszembe.
"titeket még ismeretlenul is megvezet;"
Nem beszéltünk vele. Max te vezetsz félre itt bárkit.
"A nőkkel javarészt egész életében szórakozott. Nem is szerelmes tipus. Nagyon de nagyon tudja azt, hogy velem miert van, miert tart, miert akar, miert nem enged el. Es marhara nem akarja elb.szni."
Mert? Ha úgyse tud szeretni? Azért, mert látja, milyen klasszul bekaptad a horgot és milyen flottul manipulál téged - rajta csüngsz álmatlanul, online-e, visszaír-e, felveszi-e... ezért.
"Neki én veszteség lennék ha elb.ssza."
Találna másik kapcsolatfüggő kislányt ne aggódj. Ekkora játékos mást is megvezet.
"Ő vadássza le azt, akit ő akar. Es akit igazán akar, azaz tudatos döntésből is, azt viszont nagyon megfogja es "fogva tartja"."
Tehát még birtokló típus is. Legjobb választás. Sok boldogságot hozzá!
"De mivel vadász...
Az mellett nem kötöget egy nő."
Nem. Te is rommá izgulod magad, megcsal-e akár a 100 kilós Mancikával vagy miért nem válaszol. Ezért inkább üldözöd és írogatsz a haverjának, ha már az embered nem válaszol, akkor nyomulsz máshol, hátha rajta keresztül.
Ha neked ez dicsőség és boldogság, hogy egy érzelmi analfabéta hazudozó nőcsábász hálójába kerültél, akkor csak vergődj a hálójában és nyomozz és kutass és izgulj - de legyél nagyon büszke, hogy legalább ma te vagy az áldozat, aki ugye nyilván nem lehet akárki.
Sok boldogságot!
Hu de tévedésben vagytok.
Vmiert a sok megkereseredett akarna itt barmirol engem meggyőzni..?
Boldogság van bocsi.
67-es vagyok. Megkeseredett? Nem játszmázós, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élünk együtt 2 éve, tavasszal lesz az esküvőnk.
Semmiről nem szeretnélek meggyőzni. Ha boldogság van nálatok, az jó hír, örülök!! De akkor mi ez a rengeteg bizonytalanság meg kavarás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!