Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rendszeresen hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rendszeresen hazudik?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt és nem egyszer bukott már le hazugsággal. Van amikor komoly dologban hazudik, de van, hogy olyan apró dolgot tagad le, amit ha bevallana, semmi konfliktus nem lenne belőle. Kerestem magamban a hibát, de nem gondolom, hogy túlságosan hisztis lennék. Megbeszéltük a kapcsolatunk elején, hogy kinek mi fér bele, megbeszéltük, hogy ehhez tartjuk magunkat. Csak akkor van konfliktus, ha ezeket nem tartja be.

2021. ápr. 7. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Írhatnál példákat.

Mi volt a komoly? Mi volt a lightos?

De azert nem mindegy hogy mit tagad le, "neeeem nem en ettem meg a csokidat" vagy "nem én nem csaltalak meg"

2021. ápr. 7. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak most fogalmaztál így, de ezt olvasva, te lefektetted a játékszabályokat amiben te nem fogadsz el kihágást. Hazudik, mert kerülni akarja a konfliktust.
2021. ápr. 7. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

Csak akkor van konfliktus, ha ezeket nem tartja be. - tehát te irányítani akarod őt, és gondolom hiszti van, ha urambocsá, mást szeretne, mint amit "lefektettetek".

Csodálom, hogy még veled van, de azt egyáltalán nem, hogy hazudozik. Bár ha lenne gerince, inkább kidobna ;)

2021. ápr. 7. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Például szerintem nem nagy elvárás tőlem, hogy ne ismerkedjen társkeresőn. Egy kapcsolatban szerintem természetes, hogy nem csinál ilyet az ember. Azok a "szabályok" erre és ehhez hasonló dolgokra vonatkoznak. Nekem ez nem fér bele, ő megis csinálja és hazudik róla. Örülnék neki, ha csak enyhébb dolgokat csinálna.
2021. ápr. 7. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked ponthogy belefér ha ígyis vele vagy.
2021. ápr. 7. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedik társkeresőn és még vele vagy? Nincs semmi önbecsülésed, tartásod?
2021. ápr. 7. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ő az a típus, akit ha meglátsz, hogy a Katikát tapogatja a hátsó ülésen, azt is megmagyarázza és a végén még te vagy a sz.. r. Értem...
2021. ápr. 7. 21:38
 8/8 Szössz*.* ***** válasza:
100%
Az ilyen suttyókat hagyni kell. Én egy évet pazaroltam egy ilyenre, legnagyobb hibámként emlegetem. Egy ideig áltattam magam hogy semmi lényeges, aztán kiderült hogy szarrá csalt... Kutyából nem lesz.. ;)
2021. ápr. 7. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!