Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik arrol hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik arrol hogy ő már alszik és közben még telozik meg ilyenek?

Figyelt kérdés

Állandóan leráz hogy alszik.

De ezután még fent van egy órát, de nekem nem válaszol, nem reagál a telefont sem veszi fel. Csak 1 ora mulva ír pár sort de az is kamu.

Azaz telózik még egy órat. Ami nem is lenne baj ha nem hazudna. De ő hazudik..

2021. szept. 2. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 A kérdező kommentje:

"Amúgy ha ő kérdez, te miért nem válaszolsz? "

Az igazat nem mondhattam el, hazudni meg nem tudtam mit es nem is akartam.

Olyanokkal voltam akiknek nem akarom bemutatni. Akikkel amugy nem tartok már kapcsolatot sem csak egyszer osszefutottunk x ev mulva.

Ergo ha elmondom kik evidens h bizonyitani kell. Azaz beszel veluk igazolnak engem. Mivel pont ezt nem akarom h ismerjék egymast ogy pont nem adhattam ki hogy kik azok.

Most gyarthattam volna ugyan alibiket hogy masokat megkérek arra hogy azt mondják veluk voltam, csak ugye ezzel olyan sz.rkavarások kezdodtek volna hogy jobb volt bele se menni.

Igy maradt a csend.

2021. szept. 2. 11:59
 52/87 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy? Eszembe nem jutna a barátom haverjait jelölgetni Facebookon, vagy máshol. :D A családját is csak akkor, ha ők jelölnek, vagy már jól ismerem őket. Elég fura kapcsolatotok van.
2021. szept. 2. 12:00
 53/87 anonim ***** válasza:
99%

Este nálam bekapcsolva marad a net és le van halkítva a telefon, engem aztán lehet hívni és írni, tojok rá, mert addigra már alszom. Ha netán felkelek vécére és ránézek a telóra, akkor látom csak, hogy valaki még keresett.

De én téged úgy vágnálak ki a fenébe kérdező, hogy csak nyekkennél. Anyádat ellenőrizd és figyeld.

2021. szept. 2. 12:00
 54/87 A kérdező kommentje:

52 megesett h nem értem el a barátom igy muszáj volt a haverjával beszélnem.

Mert vele nem tudtam. Igy a haverjával elég jol elszoktunk dumálni. Habár mivel feltekeny lett ra igy eléggé elkopott az.

53 kepzeld o is alszik meg en is.

Nem kene általánositani azert mert egyszer berágtam!

Megesik hogy epp nem jo kedvemben fog ki vagy epp erzekenyebb vagyok

Maskor meg en nem vagyok kepes orakig reagálni mert rendesen lekoöt vmi.

2021. szept. 2. 12:05
 55/87 anonim ***** válasza:
97%
Minden esetre, elég fura vagy és erőszakos. És nagyon sok.
2021. szept. 2. 12:13
 56/87 A kérdező kommentje:

Es nem.

Nem egy fejre esett csicska srácrol van szo, aki ne tudna egy nőt kezelésbe venni.

Nagyon ott van a srác.

Irtó targyalóképes, manipulatív, borzalom jo a kommunikációja es lazán ledominál ha akar.

Nem olyan a kapcsolatunk mint itt képzelik, hogy van egy sárkány csaj, aki a pasija agyára megy.

Hanem van egy nagyon okos rafinált srác, aki nagyonis ért a nőkhöz, és mindent kezel es bárkit ugy játszik ki, ahogy csak akar, es mindemellett a lehető legártatlanabb báránynak is lehet hinni. Mint ahogy itt is mindenki helybol beveszi hogy a srác egy angyal, a csaj meg idegesitoen sárkánykodik. Titeket még ismeretlenul is megvezet;)

A nőkkel javarészt egész életében szórakozott. Nem is szerelmes tipus. Nagyon de nagyon tudja azt, hogy velem miert van, miert tart, miert akar, miert nem enged el. Es marhara nem akarja elb.szni.

Neki én veszteség lennék ha elb.ssza.

Nagyon nem hülye a srac. Nem őt választják, hanem forditva. Ő vadássza le azt, akit ő akar. Es akit igazán akar, azaz tudatos döntésből is, azt viszont nagyon megfogja es "fogva tartja".

De mivel vadász...

Az mellett nem kötöget egy nő.

Ennyi csak.

Amugy most 6 masik téma fut köztünk szoval ismételten jelzem NEM egy online chat körül forog az életünk.

2021. szept. 2. 12:34
 57/87 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg erőszakos és idegesítő. És mi csak neten látjuk. Milyen lehet élőben? 😳
2021. szept. 2. 12:38
 58/87 anonim ***** válasza:
97%
Nem irigylem a parod hogy veled van. Szegeny, biztos jobbat erdemel
2021. szept. 2. 12:52
 59/87 anonim ***** válasza:
96%

"Neki én veszteség lennék ha elb.ssza."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2021. szept. 2. 12:55
 60/87 A kérdező kommentje:

Ti erőszakoskodtok azon hogy en lennék erőszakos.

Kb 6féleképpen jelztem hogy nem igy van..

Feladom.

2021. szept. 2. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!