Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik arrol hogy ő már alszik és közben még telozik meg ilyenek?
Állandóan leráz hogy alszik.
De ezután még fent van egy órát, de nekem nem válaszol, nem reagál a telefont sem veszi fel. Csak 1 ora mulva ír pár sort de az is kamu.
Azaz telózik még egy órat. Ami nem is lenne baj ha nem hazudna. De ő hazudik..
Itt nem en vagxok aki a masikat idegesiti hanem a masik aki engem idegesit a kamuzasokkal.
Vili?
Es nem lesem.
Kilepett kerdeztem hol volt. Igy egyszeruen. Lesz.rtam eddig ia h mit csinal.
Es amikor megkaptam azt h hazudik rola...na onnanstol lettem kivancsi es ideges.
1.Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy miért is kell a párodnak ilyen piszticsálé dolgok miatt hazudoznia.
2. A stílusodbol és abból amiket írsz totál az jön le, hogy egy idegesítő barátnő lehetsz aki folyamatosan azt nézi mikor van fent a palija, miért nem ir rögtön stb.
Nekem az elérhető mód is ki van kapcsolva, így nem is látom a volegenyem mikor van fent. Ir ha ir, ha hívom és nem veszi fel majd visszahiv. Elkepeszto, hogy embereknek ennyi ideje van ilyen fa**sagokon problémázni.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!