Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik arrol hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik arrol hogy ő már alszik és közben még telozik meg ilyenek?

Figyelt kérdés

Állandóan leráz hogy alszik.

De ezután még fent van egy órát, de nekem nem válaszol, nem reagál a telefont sem veszi fel. Csak 1 ora mulva ír pár sort de az is kamu.

Azaz telózik még egy órat. Ami nem is lenne baj ha nem hazudna. De ő hazudik..

2021. szept. 2. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire zavar akkor ott lehet hagyni, nem is értem miért jó hergelnie magát az embernek főleg este ..
2021. szept. 2. 09:29
 32/87 anonim ***** válasza:
98%

Uuu ekkora onertekelesi zavarokkal kuszkodo p..t meg nem lattam mint te :)

Menj el orvoshoz, neked kezeles kell, a sracot meg engedd el

2021. szept. 2. 09:36
 33/87 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekemnek lehalt a telója, de mivel wifire van csatlakozva, míg le nem merült, nonstop elérhetőnek mutatta a messenger.
2021. szept. 2. 09:43
 34/87 A kérdező kommentje:

De ez nem messenger volt.

Nah átmentem hozzá megmutatta a telot, elmagyarazta a 2 percet meg elvileg nem hallotta h hivtam a csaptol.

Meg röhögött az egeszen hogy hallom e magam most meg mi lelt most miert lettem most ilyen? Szokatlan volt neki az egész, meg vicces.

Aztan szex minden happy. Megy tovabb a nap.

2021. szept. 2. 10:08
 35/87 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha már szex van, boldogság van. Problem solved.

És szépen el is altatta ezzel a kétségeidet.

2021. szept. 2. 10:10
 36/87 A kérdező kommentje:
Ja ő is kiakadt hogy 2 percen számoltatom el de röhögte csak.
2021. szept. 2. 10:10
 37/87 A kérdező kommentje:

35 elmagyarazta leteszteltem

Szoval.ha irok neki tobb uzenetet de felre van rakva a teloja akkor az elso uzeneteket olvasottnak jelzi de mivel a tobbi nem fér el a keprnyon ezert azt olvasatlannak jelzi. Azaz a tabletet nezte nem lepett ki a chatbol csak felretette a telot addig

Meg a stilusa teljesen laza nyugodt vicces volt es nem olyan mint azoknak akik sarasak..

2021. szept. 2. 10:13
 38/87 A kérdező kommentje:

Szoval ha tobb az uzenet egy oldalon de nem lépett ki a cahtbol, akkor olvasasnak le kell húzni ahhoz h olvasottnak mutassa.

Szoval nem lépett ki a chatbol. Ugy nezte a tabletet.

2021. szept. 2. 10:15
 39/87 anonim ***** válasza:
100%
De ha már elköszönt, hogy "jóéjt", akkor mi a f_sznak hívogatod utána? Én se venném föl. Attól, hogy veled lezárta a beszélgetést aznapra, attól neki még lehet dolga.
2021. szept. 2. 10:22
 40/87 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, te 15-6 éves kis lány vagy? XDD
2021. szept. 2. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!