Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeri fizikai bántalmazás belefér egy kapcsolatba?
Eddigi hat közös évünk alatt alig veszekedtünk.
Mostanában viszont feszültebb volt a kapcsolatunk. Alapból barátságos, közvetlen vagyok, és élvezem, ha tetszem a férfiaknak. Ez csak flört, megcsalás soha nem volt, szeretem a vőlegényemet. Nem szokott féltékeny lenni, de nemrég túlzottan adtam a lovat egy másik férfi alá, ami rosszulesett neki.
Pár nappal ezt követően kicsit többet ivott, vitatkoztunk, és elkezdte sorolni a hibáimat (keveset takarítok stb.). Nem mondott igazán csúnyákat, de egyszerűen nem hagyta abba. Annyira felhúzott, hogy ráborítottam a kezemben lévő bögre teát, ami beterítette őt és a konyhaszekrényt.
Egy széken ültem, ő hátrarántott a hajamnál fogva, felborultam a székkel együtt, ő pedig ütni kezdte a hátamat és a fejemet. Nem erősen, és viszonylag hamar abbahagyta, de meglepődtem. Aztán a hajamat és a ruhámat rángatta, hogy álljak fel. Üvöltve el akart zavarni a lakásból az éjszaka közepén (csak ő fizeti az albérletet, én még tanulok, a családom és a barátaim nem laknak a városban). Végül összepakoltam minden nála levő cuccomat, és mivel ekkor már nem jártak a vonatok, maradhattam a lakásban az első vonatig.
Hajnalban felkelt és bocsánatot kért, azt mondta, szeretné rendezni a kapcsolatunkat.
Ottmaradtam, adtam neki még egy esélyt. Szinte nem ismerek magunkra. Nektek ez beleférne?
Nézd… ki lehet hozni a legbékésebb emberből is az állatot, ha valaki folyamatosan provokálja és az egyik legfontosabb féket, azt, hogy nőként viselkedik, megszünteti. Ettől a pillanattól kezdve két harcos áll egymással szemben, nem nőként tekint rád.
Ebből a szituból kiderül az is, hogy a frusztrációs toleranciája és az önkontrollja, problémamegoldó készsége alacsony. Tehát bármikor, egy stresszes helyzetben hasonlóan reagálhat. Ezt neked kell tudnod, hogy belefér e. Nekem nem férne bele.
Lepontoztam mindenkit, aki kizárólag a férfit hibáztatja. Én is elítélem a viselkedését, de! Kéretik észben tartani az érem másik oldalát is. A kérdező viselkedése eleve undorító, a flörtölés párkapcsolat mellett és a teával locsolgatás sem éppen az agresszió/erőszakmentes személyiségről tanúskodik. (mi lett volna, ha megvakul, ha mondjuk forró volt és a szemébe megy?)
Szóval lehet, hogy a férfi degenerált és közveszélyes, de a kérdező sem éppen ártatlan kis húsvéti nyuszi, tehát minden tiszteletem azon válaszolóknak, akik a férfi szidása mellett a kérdező disznóságaira IS rávilágítottak.
Ezen a flörtölés dolgon nagyon fennakadtatok. Nekem a nőiesség kifejezése, nyitottság az emberek felé, a bókok fogadása nem bűn. A vőlegényem is szereti ezt bennem, vele flörtölök a legtöbbet. Az emberek nagy része csinálja ezt, akár önkéntelenül. Nem tudom, kinek mit jelent a flört, de nem dicsérgetem vagy fogdosom a férfiakat... Legutóbb részegen túltoltam, bár ilyet akkor sem csináltam, és megbeszéltük. Nem ribiskedem, és nem vagyok olcsó. Őszinte vagyok a vőlegényemmel.
Úgy látom, itt a legtöbben szűzen mentek férjhez, azóta pedig burkában, szemellenzővel, pórázon élnek a párjukkal összegyúrva egy nem nélküli masszaként.
A vőlegényemet nem alázom meg, felnézek rá és tisztelem, amiért megadja a szabadságot, amit várok. Ha megaláznám, szólna, mint ahogy tette legutóbb.
Leönteni valóban proli dolog volt, de ez egy fél bögre kihűlt tea volt, nem lúggal vagy savval martam ki a szemét… Azért öntöttem rá, hogy lehiggadjon, mert nem bírt leállni, de ő sem ribizett le…
Arra jutottunk, hogy nem fogunk ennyit inni, mert ő agresszív lesz, én meg túlzottan tetszelgem másoknak. Most megbocsátottam neki, legközelebb nem fogok. Bízom benne, hogy nem lesz legközelebb, hiszen eddig sem volt semmi erre utaló. A stresszkezelési módszereinken igyekszünk változtatni.
A kérdést azért írtam ki, mert érdekelt, hogy másoknál előfordult-e már ilyesmi, de itt a legtöbben példás családanyák, családapák a Lila akác közből. Akik nem ekkora hipokraták, és valóban nem férnek bele nekik ezek a dolgok egy kapcsolatba, azoknak köszönöm a véleményét.
Eddig nekem sem fért volna bele, de most először és utoljára megbocsátottam, bízva abban, hogy újra a legjobbat fogjuk kihozni egymásból, és nem az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!