Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszeri fizikai bántalmazás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri fizikai bántalmazás belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Eddigi hat közös évünk alatt alig veszekedtünk.

Mostanában viszont feszültebb volt a kapcsolatunk. Alapból barátságos, közvetlen vagyok, és élvezem, ha tetszem a férfiaknak. Ez csak flört, megcsalás soha nem volt, szeretem a vőlegényemet. Nem szokott féltékeny lenni, de nemrég túlzottan adtam a lovat egy másik férfi alá, ami rosszulesett neki.

Pár nappal ezt követően kicsit többet ivott, vitatkoztunk, és elkezdte sorolni a hibáimat (keveset takarítok stb.). Nem mondott igazán csúnyákat, de egyszerűen nem hagyta abba. Annyira felhúzott, hogy ráborítottam a kezemben lévő bögre teát, ami beterítette őt és a konyhaszekrényt.

Egy széken ültem, ő hátrarántott a hajamnál fogva, felborultam a székkel együtt, ő pedig ütni kezdte a hátamat és a fejemet. Nem erősen, és viszonylag hamar abbahagyta, de meglepődtem. Aztán a hajamat és a ruhámat rángatta, hogy álljak fel. Üvöltve el akart zavarni a lakásból az éjszaka közepén (csak ő fizeti az albérletet, én még tanulok, a családom és a barátaim nem laknak a városban). Végül összepakoltam minden nála levő cuccomat, és mivel ekkor már nem jártak a vonatok, maradhattam a lakásban az első vonatig.

Hajnalban felkelt és bocsánatot kért, azt mondta, szeretné rendezni a kapcsolatunkat.

Ottmaradtam, adtam neki még egy esélyt. Szinte nem ismerek magunkra. Nektek ez beleférne?

2021. szept. 1. 17:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
90%

Nézd… ki lehet hozni a legbékésebb emberből is az állatot, ha valaki folyamatosan provokálja és az egyik legfontosabb féket, azt, hogy nőként viselkedik, megszünteti. Ettől a pillanattól kezdve két harcos áll egymással szemben, nem nőként tekint rád.

Ebből a szituból kiderül az is, hogy a frusztrációs toleranciája és az önkontrollja, problémamegoldó készsége alacsony. Tehát bármikor, egy stresszes helyzetben hasonlóan reagálhat. Ezt neked kell tudnod, hogy belefér e. Nekem nem férne bele.

2021. szept. 1. 22:38
 32/42 anonim ***** válasza:
94%
A csavodnak nem belefer, hanem elturi, valszeg regota gyulik ez nala es most ittasan kijott belole az allat. Sokan leirtak a faszidrol a velemenyt, nem tudom tovabb ragozni, mert egyetertek, hogy elfogadhatatlan, de a te viselkedesed is merhetetlen szanalmas. Szerintem onbizalomhianyos vagy es kompenzalsz a flortolessel, folyamatosan, azt hiszed ez igy ok, mert talaltal egy papucsot akinel most be is telt a pohar. Igazabol erre nincs mit irni, lehet pofan basz meg parszor, de majd mesz es kapsz visszacsatolast masoktol ugy is nem de?
2021. szept. 1. 22:55
 33/42 anonim ***** válasza:
87%

Lepontoztam mindenkit, aki kizárólag a férfit hibáztatja. Én is elítélem a viselkedését, de! Kéretik észben tartani az érem másik oldalát is. A kérdező viselkedése eleve undorító, a flörtölés párkapcsolat mellett és a teával locsolgatás sem éppen az agresszió/erőszakmentes személyiségről tanúskodik. (mi lett volna, ha megvakul, ha mondjuk forró volt és a szemébe megy?)

Szóval lehet, hogy a férfi degenerált és közveszélyes, de a kérdező sem éppen ártatlan kis húsvéti nyuszi, tehát minden tiszteletem azon válaszolóknak, akik a férfi szidása mellett a kérdező disznóságaira IS rávilágítottak.

2021. szept. 2. 09:44
 34/42 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó egyetértek veled, viszont szerintem a kérdező ezt most kicsit megérdemelte (én is nő vagyok). A pasi 6 évig tűrte a flörtölgetést, nyílván előtte is művelte, ami szerintem rohadt nagy megalázás. Aztán mikor végre kiakad, hogy nem tetszik neki a r*banckodás, akkor még a kérdező van felháborodva és leönti teával. Én szerintem hasonlóan reagáltam volna, pedig teljesen ellenzem az erőszakot, de ez a pofán öntés miközben nekem van igazam már eléggé túlmegy a határon... Én simán kiraktalak volna az éjszaka közepén, max taxira dobok pénzt.
2021. szept. 2. 13:31
 35/42 A kérdező kommentje:

Ezen a flörtölés dolgon nagyon fennakadtatok. Nekem a nőiesség kifejezése, nyitottság az emberek felé, a bókok fogadása nem bűn. A vőlegényem is szereti ezt bennem, vele flörtölök a legtöbbet. Az emberek nagy része csinálja ezt, akár önkéntelenül. Nem tudom, kinek mit jelent a flört, de nem dicsérgetem vagy fogdosom a férfiakat... Legutóbb részegen túltoltam, bár ilyet akkor sem csináltam, és megbeszéltük. Nem ribiskedem, és nem vagyok olcsó. Őszinte vagyok a vőlegényemmel.

Úgy látom, itt a legtöbben szűzen mentek férjhez, azóta pedig burkában, szemellenzővel, pórázon élnek a párjukkal összegyúrva egy nem nélküli masszaként.

A vőlegényemet nem alázom meg, felnézek rá és tisztelem, amiért megadja a szabadságot, amit várok. Ha megaláznám, szólna, mint ahogy tette legutóbb.

Leönteni valóban proli dolog volt, de ez egy fél bögre kihűlt tea volt, nem lúggal vagy savval martam ki a szemét… Azért öntöttem rá, hogy lehiggadjon, mert nem bírt leállni, de ő sem ribizett le…

Arra jutottunk, hogy nem fogunk ennyit inni, mert ő agresszív lesz, én meg túlzottan tetszelgem másoknak. Most megbocsátottam neki, legközelebb nem fogok. Bízom benne, hogy nem lesz legközelebb, hiszen eddig sem volt semmi erre utaló. A stresszkezelési módszereinken igyekszünk változtatni.

A kérdést azért írtam ki, mert érdekelt, hogy másoknál előfordult-e már ilyesmi, de itt a legtöbben példás családanyák, családapák a Lila akác közből. Akik nem ekkora hipokraták, és valóban nem férnek bele nekik ezek a dolgok egy kapcsolatba, azoknak köszönöm a véleményét.

Eddig nekem sem fért volna bele, de most először és utoljára megbocsátottam, bízva abban, hogy újra a legjobbat fogjuk kihozni egymásból, és nem az állatot.

2021. szept. 2. 17:13
 36/42 anonim ***** válasza:
89%
Fú de gáz vagy. Nem, a legtöbb normális embernek rohadtul nem fér bele a más pasikkal való flörtölgetés a kapcsolatba, főleg nem RENDSZERESEN A MÁSIK ORRA ELŐTT. Gáz vagy és kész.
2021. szept. 2. 17:40
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Latom a kritikat is nehezen viseled. Kicsit amorf ertekrended van, szerintem a noiesseget a titokzatossag es a meltosag jellemzi, nem a ket ertelmu megjegyzesek, tetszelges, pont ez a ribiskedes. Ez szimplan tiszteletlenseg es az onbizalomhiany leglatvanyosabb jele, nem vagy elegedett magaddal ezert allando egófröccsöt igenyelsz. Emelle meg cinikus is vagy eleg undorito modon. Igazabol az, hogy borzasztoan antipatikus egy no vagy szamomra teljesen erdektelen, csak azon kaptam fel a fejem, hogy milyen torz keped van az általad kepviselt viselkedesrol.
2021. szept. 2. 17:41
 38/42 A kérdező kommentje:
💁‍♀️
2021. szept. 2. 17:51
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, ha valaki megdicsér és ezt te megköszönöd, az meg egy másik dolog, hogy flörtölsz!
2021. szept. 2. 18:34
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
hehehehe.
2021. szept. 4. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!