Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bántalmazó kapcsolatban éltek; nem vagytok irigyek, hogy másoknak egy csettintésre megkapják életük szerelmét és életük végéig tiszteletben/szeretetben élnek? Hogyan kellene ezt kiérdemelni?
Nem irigynek kell lenni, hanem kilépni a bántalmazó kapcsolatból.
A szerencsét nem tudod befolyásolni, de azt, hogy mit teszel, az igen.
"Lattam harom peldat...."szoval az egy dolog ki hogyan allitja be a valosagot, meg hogy milyen valojaban. Meg ugye egy kapcsolatnak vannak fazisai is. Kepzeld a bantalmazo kapcsolatok is romantikusan indunak barmennyire is hihetetnen, sot a kulvilag sokszor irigyli a bantalmazott noket, mert nem is sejtik mi van a felszin alatt. Lasd Hatalmas kis hazugsagok sorozatban.
Az a baj, hogy mar idos vagyok, nincsenek illuzioim a parkapcsolatokrol, azt hiszem az Esztergalyos Cecilia nyilatkozta, hogy nem is tudja mit kezdene a ferje nelkul, mert abszolult tars mindenben akire mindig szamithat mindenben tobb tizeve. Nagyon szerencses, hogy ilyen partnere van, a sors ironiaja, hogy az ilyen rendes pasik is szivnak rendesen ahogy latom.
Amíg sikertelen voltam, és rosszul voltam lelkileg, én is azt hittem, hogy irigylésre méltó a kapcsolatom. A párom mellettem állt, szeretgetett, macska módjára feküdt rajtam. Éreztem, hogy támogat.
Aztán összeszedtem magam, jött is egy-két siker, amit nem csak magamért hoztam össze, hanem a kapcsolatunk érdekében is. Itt pedig úgy éreztem, hogy ő is lehúz, a családja meg főleg. Sajnos szakítás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!