Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két őszinte vélemény közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két őszinte vélemény közül választhatsz melyik lenne az?

Figyelt kérdés

#szavazás #rossz szex jó ember #jó szex rossz ember
2021. aug. 27. 10:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy iskolaigazgató helyettes egy ilyen egybites aki kiadná a feleségét random idegeneknek. Mesélj még. Kösz nem kérem semmilyen random nő adatlapját akit a fb-n találtál hogy az a feleséged.
2021. aug. 28. 15:50
 22/35 anonim ***** válasza:
Azvigazgatóhelyettes egy szó, az ajánlat pedig EGY hölgynek szólt, aki intelligensen érdeklődött. Másnak nem kívánok linket küldeni. A stílusoddal, meg kislányom, a szüleidhez, velük bewzélj így!
2021. aug. 28. 15:54
 23/35 anonim ***** válasza:

"a lőtéri kutyát nem érdwkli, mit hiszel. Mondjuk a face után is pampohni fogsz"

Nézd, én eddig normális hangnemben írtam neked (a 13., 15. és a 18. hozzászólást, de ha szeretnéd, akkor visszatükrözhetem neked az udvariatlan, lekezelő stílusodat:

A lőtéri kutyát nem érdekli se a FB profilod, se a feleséged.

Nem pampogtam, csak terapeutaként szerettem volna megérteni a logikát a hozzászólásaid mögött.

Most már annyit értek, hogy a felvidéki - de ezek szerint nem magyar, hanem szlovák - anyósod véleményéből, és a te korábbi, nem annyira jól sikerült párválasztásaidból vontad le azt a következtetést, hogy a magyar nőkkel úgy összességében gond van.

2021. aug. 28. 15:58
 24/35 anonim ***** válasza:
#22 igenis Béla bá'! Tetszik kérni az 5 liter kannást? Épp a boltba megyek ☺️
2021. aug. 28. 16:01
 25/35 anonim ***** válasza:
43%

Nos, nem. Több dologban is tévedsz. A felvidéki magyar NEM szlovák!!!!! De megkülönbözteti magát, okkal.

Poénra vettem az elaő hozzászólásokat, mert azt láttam túkröződni, amit a két házasságom között láttam.

Milyen kaliberü terapeuta az, aki itt diagnosztizál ismeretlenül? De legyen. Mi a véleményed C.G.Jung Aiol cìmű művéről?

2021. aug. 28. 16:06
 26/35 anonim ***** válasza:
Jöhet, fiam!;-)
2021. aug. 28. 16:07
 27/35 anonim ***** válasza:

"Milyen kaliberü terapeuta az, aki itt diagnosztizál ismeretlenül?"

A 13., 15., 18 és 23. hozzászólást írtam.

Ha fenntartod az a véleményedet, hogy szerinted diagnosztizáltam, tudnád tőlem idézni azt, amit te diagnózisnak tartasz?

Köszönöm.

2021. aug. 28. 16:10
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Szövegértés, angyal! Ha terapeutaként próbálsz valamit megérteni, ebben a minőségben közelìtesz az illető hozzászólásaihoz. Ebben a minőségben értelmezel megnyilatkozásokat. Az önismereten lenne mit javìtani, nem is keveset.
2021. aug. 28. 16:13
 29/35 anonim ***** válasza:
91%
Ha érdekelt volna az egész, írsz egy privátot, és nem nyilvánosan kérsz számon. Átlátszó a szándékod, és a kapcsolatteremtéssel is akadnak gondjaid.
2021. aug. 28. 16:16
 30/35 anonim ***** válasza:
49%
De már a kérdés is ultraprimitív. Az emberek nem jók vagy rosszak, pár szélsőséget leszámítva. Ezt a szexhez kötni olyan, mintha arról vitatkoznánk, hogy Shrek jobb az ágyban vagy a herceg. Röhej az egész.
2021. aug. 28. 16:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!