Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két őszinte vélemény közül választhatsz melyik lenne az?
"a lőtéri kutyát nem érdwkli, mit hiszel. Mondjuk a face után is pampohni fogsz"
Nézd, én eddig normális hangnemben írtam neked (a 13., 15. és a 18. hozzászólást, de ha szeretnéd, akkor visszatükrözhetem neked az udvariatlan, lekezelő stílusodat:
A lőtéri kutyát nem érdekli se a FB profilod, se a feleséged.
Nem pampogtam, csak terapeutaként szerettem volna megérteni a logikát a hozzászólásaid mögött.
Most már annyit értek, hogy a felvidéki - de ezek szerint nem magyar, hanem szlovák - anyósod véleményéből, és a te korábbi, nem annyira jól sikerült párválasztásaidból vontad le azt a következtetést, hogy a magyar nőkkel úgy összességében gond van.
Nos, nem. Több dologban is tévedsz. A felvidéki magyar NEM szlovák!!!!! De megkülönbözteti magát, okkal.
Poénra vettem az elaő hozzászólásokat, mert azt láttam túkröződni, amit a két házasságom között láttam.
Milyen kaliberü terapeuta az, aki itt diagnosztizál ismeretlenül? De legyen. Mi a véleményed C.G.Jung Aiol cìmű művéről?
"Milyen kaliberü terapeuta az, aki itt diagnosztizál ismeretlenül?"
A 13., 15., 18 és 23. hozzászólást írtam.
Ha fenntartod az a véleményedet, hogy szerinted diagnosztizáltam, tudnád tőlem idézni azt, amit te diagnózisnak tartasz?
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!