Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két őszinte vélemény közül választhatsz melyik lenne az?
10
Pistikém, és mitől vagy boldogtalan?
Gizus, hiszes vagy nem, kifogyott a sör, és nem jó a kocsi. Bort kell innom, pesig útálom.
Komolyra fordítva, kedves Gizella, ne itt bizonygassa.már senki, mekkora fenenagy egyéniség.
12
Megkérdezhetem, hogy feleségnek, két gyermeked édesanyjának olyan nőt sikerült választanod annak idején, aki nem igazán egyéniség, aki hisztis, aki unalmas, vagy aki nem jó az ágyban?
Köszönöm, ha erre mersz őszintén válaszolni.
14
És szerinted van egyénisége is?
16
Ha a te feleséged egyéniség, nem unalmas, nem hisztis, nem vacak az ágyban, akkor milyen logika mentén gondolod azt, hogy azok a nők, akik itt válaszoltak, és akiknek a lekezelő hangnemű válaszodat szántad - pusztán azért, mert szóvá tették, hogy szerintük nem tartoznak egyik, a kérdező által felvázol kategóriába se - nem lehetnek épp úgy egyéniségek, jó tulajdonságokkal?
Na, írj priviben. Megadom a facebookot. A kapcsolatunk BDSM alapokról indult. Amúgyvfelvidéki magyar.
Nem fogsz szwretni, de a két házasságom között elegem lett q mqgyar nőkből. Talán csak a lapjárás volt rossz, de anyósom is mondja, a magyarországi magyar nök förtelmesek. Nos, wz van, a lőtéri kutyát nem érdwkli, mit hiszel. Mondjuk a face után is pampohni fogsz.
Ammi itt megy, hazudozás, öntudat a swmmire. Határozott vélemény, hohy neki mi jár. Bocs a hibákért, nekem kicsi nagyon a telefon. Most swm itt lógnék, ha nem ment volna.ki a bokám.
Egy iskola igazgazóhelyettese vagyok, éa látom, mi megy ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!