Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két őszinte vélemény közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két őszinte vélemény közül választhatsz melyik lenne az?

Figyelt kérdés

#szavazás #rossz szex jó ember #jó szex rossz ember
2021. aug. 27. 10:42
A kérdező szavazást indított:
Nők - Unalmas vagy mindig csak hisztizel, nem viselnélek el ha nem lennél ilyen jó az ágyban.
Nők - Okos vagy, jokat lehet veled beszélgetni. Csak ne lennél ilyen rossz az ágyban
Férfiak - Egy kedves mulya kis papucs vagy, de a szex fergeteges veled.
Férfiak - Egy igazi férfi vagy felnézek rád mint ember, de az szexben pocsék vagy.
19 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok, ilyen surmókkal nem lennék. Se azzal aki megvet de használni szeret (pláne hogy az ilyen nyomorék még az ágyban is béna lehet), se azzal akinek nem jó a szex velem. Főleg hogy ez esetben nekem se lenne jó.

Ami a férfiakat illeti, ott is debil válaszok vannak.

2021. aug. 27. 10:50
 2/35 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok. Egyiket sem "választanám", mert kb. annyi értelme és igazságtartalma van mindkettőnek, mintha pl. nekem 177 cm testmagasságommal és normál testalkatommal valaki vagy azt mondaná, hogy szerinte alacsony vagyok és kórosan elhízott, vagy azt, hogy majdnem két méter magas és vézna.
2021. aug. 27. 10:57
 3/35 anonim ***** válasza:
17%
Ahogy elnézem a legtöbb nő nem jó az ágyban.
2021. aug. 27. 11:22
 4/35 anonim ***** válasza:
21%
hogy mi? en okos vagyok, erdekes, nem hisztizem es jo vagyok az agyban, tehat egyik velemenyt sem tudnam magamra venni 100%-ban.
2021. aug. 27. 12:22
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy kevered az őszinteséget a porba tiprással, de hazugságot nem kell kitalálnod 😂 ❤️
2021. aug. 27. 12:25
 6/35 anonim ***** válasza:
49%
En nem vagyok nok. Egy no vagyok.
2021. aug. 27. 12:46
 7/35 anonim ***** válasza:
91%

Nő vagyok.

Első esetben kapcsolat vége, lehet öltözni és menni. Nem illünk össze, nem egymást keressük.

Második: rendben, de akkor mondja el, hogy min változtassak, tegyük jobbá a szexet együtt. Cserébe én is elmondom. Ahol működik a kommunikáció, ott ez nem lehet gond.

2021. aug. 27. 17:18
 8/35 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda öntudatos nők......kommunikáció meg magasság meg lófütty estifénnyel. Nem ónérzeteskesni kell, meg mindent hatszor átbeszélni, hanem tudni, hol a helyetek. Ennyi, nem varázslat.

F, 38

2021. aug. 28. 09:37
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
#8 Tudjuk hol a helyünk. A magadfajta hímsoviniszta lúzer incelektől minél messzebb 😉
2021. aug. 28. 09:40
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
Gizuskám! Sem incel nem vagyok, második házasság, két gyermek, sem hímsoviniszta, hanem realista. Ha megazólítva érzed magad, az pont elég.
2021. aug. 28. 10:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!