Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit nem ért meg ezen,mire jó ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem ért meg ezen,mire jó ?

Figyelt kérdés
Én nem vezetek de barátnőm igen, és ha tankolni kell én tankolok. Ő nem szeret szólni a kutasnak hogy tankoljon. Ritkán ülök a kocsijában és nem tartom számon mikor kell tankolni. Már milliószor mondtam h ne hagyja az utolsó percre a tankolást pláne úgy hogy én is menjek vele és ő is elfoglalt. Már nem az első eset hogy az az előtti nap, mint mikor szólt hogy tankolni kellene laza volt és semmi gond nem lett volna hogy tankolni kell,nem szólt, pihent stb. De az aznap amikor szólt külön logisztika hogy akkor hogy legyen megoldva mert ő is én is elfoglalt vagyok de már alig van benzin..hát nem igaz hogy nem látja az órát..miért nem lehetett tegnap megtankolni??
2021. aug. 25. 17:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem csak ebben, más dolgokban is ezt csinálja, hiába lenne mondjuk 1 2 nappal hamarabb ideje könnyen megcsinálni; nem nem teszi.. majd jön a szokásos hogy nincs időm ha szólok hogy miért nem akkor csinálta meg mikor volt egy kis ideje
2021. aug. 25. 20:29
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Herótom van nőként az olyan nőktől (mondjuk pasitól is) akik nem képesek megtankolni. Vagy minimum megkerni a kutast, bár tök felesleges.

Hogy ennyire önállótlan legyen valaki....

2021. aug. 25. 20:29
 13/21 A kérdező kommentje:
jaa azért mert akkor a fekvés és mobilozás fontosabb volt..és persze ha nem segítek jön a te soha nem teszel meg nekem semmit..holott állandóan ő kér tőlem vlmit..én mar rég megse kérem mert a saját dolgait se tudja úgy össze rakni hogy minden rendben menjen..ha netán megkérem akkor meg jön az akadály hogy ő miért nem, még nem tudja..
2021. aug. 25. 20:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak ebben, más dolgokban is ezt csinálja, hiába lenne mondjuk 1 2 nappal hamarabb ideje könnyen megcsinálni;"

Itt nem ez a lènyeg. Sokan vannak így, hogy akkora halásztják a dolgokat, mikor már muszáj. Hanem a tankoláshoz elèg egy ember. Tankoljon egyedül ès kèsz.

2021. aug. 25. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, még mindig nem mondtad meg, csak terelsz.. Miért nem ő tankol?
2021. aug. 25. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja ès szrrintem meg szedjètek össze magatokat mindketten. Felteszem te is ilyen csip csup baromságok miatt kèrsz tőle segítsèget, ő tőled úgyszíntèn. Meg hülyesègeken kattogsz, (mint ez a mostani is hogy mièrt nem szólt tegnap) erre megy el az energiátok.

Te ugyanúgy szrul szervezed magad, ha folyamat segítsèget kell kèrned valami miatt, meg egy 10 perces tankolás már nem fèr bele a napba, csak az emiatt hisztizès.

Kiírták ide egy kèrdèst, posztolsz, picsogsz, ha erre van időd, tankolni is mehettèl volna.

2021. aug. 25. 20:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jajj már megint itt vagy?? Ennyi idő alatt megtankolhattál volna, amíg ismét a barátnődet szidod
2021. aug. 25. 20:49
 18/21 A kérdező kommentje:

Hogy miért nem ő tankol magának igazán nem tudom az nem indok hogy nem szereti ha más idegen tankol,meg nem jön ki a kutas.

Igen de mivel a kocsi nála van és ő estig dolgozik ( míg tegnap este nem dolgozott) nem tudok tankolni mert nem lehet jogsim.

2021. aug. 25. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kutasnak kell tankolnia, hanem neki. Leszedni a tanksapkát ès beledugni a pisztolyt nem egy nagy művèszet, egèszen biztosan kèpes rá. Erre kène rávezetni, ès nem azon sopánkodni, hogy mikor hogy dolgoztok meg a többi.
2021. aug. 25. 22:55
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Aki nem tankol, az ne is vezessek.
2021. aug. 26. 01:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!