Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit nem ért meg ezen,mire jó ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nem ért meg ezen,mire jó ?

Figyelt kérdés
Én nem vezetek de barátnőm igen, és ha tankolni kell én tankolok. Ő nem szeret szólni a kutasnak hogy tankoljon. Ritkán ülök a kocsijában és nem tartom számon mikor kell tankolni. Már milliószor mondtam h ne hagyja az utolsó percre a tankolást pláne úgy hogy én is menjek vele és ő is elfoglalt. Már nem az első eset hogy az az előtti nap, mint mikor szólt hogy tankolni kellene laza volt és semmi gond nem lett volna hogy tankolni kell,nem szólt, pihent stb. De az aznap amikor szólt külön logisztika hogy akkor hogy legyen megoldva mert ő is én is elfoglalt vagyok de már alig van benzin..hát nem igaz hogy nem látja az órát..miért nem lehetett tegnap megtankolni??
2021. aug. 25. 17:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem lenne egyszerűbb utólag odaadni az árát, ha te akarod megvenni neki? Vagy az "túl könnyű lenne" és nem lenne miért rikácsolni?
2021. aug. 25. 17:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Tankolja ő és kesz.
2021. aug. 25. 17:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a fizetès itt a lènyeg, hanem magát a tankokást nem akarja csinálni a lány.

Őszíntèn, èn nem èrtem mi olyan bonyolult a tankolásban, semmi extra. Mondjuk èn is mindig az "utolsó percre" hagyom, viszont èn nem is ugráltatok senkit, elvègzem magam.

Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha megtanulna egyedül tankolni.

2021. aug. 25. 17:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem értem, hogy miért te tankolsz. Felnőtt ember jogsival ezt maga is meg tudja oldani. Inkább arra kellene rávezetni, hogy ne kislányoskodjon, vagy legalább merjen a kutastól segítséget kérni.
2021. aug. 25. 17:35
 5/21 anonim ***** válasza:
50%

3.

A benzinkúton mindig van egy csicskás aki egy százasért megcsinálja, hogy a nap végén az összeszedett pénzből vehessen 1-2 petlapackos bort. Havi egyszer belefér...

2021. aug. 25. 17:36
 6/21 A kérdező kommentje:
Ő fizet én csak tankolok. Már milliószor szóltam érte,hogy ne így csinálja, meg hogyha van idő ne a fürdés legyen az első ha hazáért és utána mobilozzon..hanem figyeljen ilyenre oda..
2021. aug. 25. 17:52
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Rohadt gyerekes a barátnőd.
2021. aug. 25. 17:57
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Irígylem az emberek problémáit.
2021. aug. 25. 17:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
6-os De miért te csinálod? Meghaladja a képességeit, vagy a kezének van valami baja?
2021. aug. 25. 17:59
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Nincs valami súlyos szociális fóbiája, vagy valami hasonló? Egyáltalán nem normális, hogy egy felnőtt ember nem tud egyedül tankolni, mert FÉL. Más téren minden rendben van vele?

De ha ennyire gáz a helyzet, te is szólhatnál, mikor épp ráértek, hogy menjetek tankolni. Nem kell megvárni, amíg porzik. Esetleg heti egyszer be kell iktatni, hogy mentek este/délután. Vagy havonta. Attól függ, hogy ti mennyit használjátok az autót.

2021. aug. 25. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!