Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér urak és hölgyek, ti milyen könnyen találtok/találtatok párt? Egyáltalán kerestek párt?
11.
Ezeken az oldalakon elvileg nekem kellene kezdeményezni - mégis hogy, ha nem lehet tudni, hogy ki az aki ezt elviseli? Másnak írni ilyen értelemben - és őszintén - nem kellemes reakciókat von maga után, mint sértés, beszólás, gúnyolás, "poénkodás".
Ezért kérdezem, hogy "pontosan hol" vannak azok akik ezt elviselik, de úgy tűnik a válasz az, hogy "mindig máshol".
Mi számít kövérnek?
Én 172/ 82 kilóval könnyen találok párt, szeretik a férfiak a testem, bár én gyűlölöm és fogalmam sincs mit szeretnek rajta.
Exem 188 cm volt és 130 kg, engem nem zavart a túlsúlya.
13.
Akkor jó nektek, de ilyesmit mindig csak hallani lehet, élőben valahogy mindig azt látom, hogy a párosok férfitagjai vékonyak vagy átlagosak. Ritka amikor nem.
És hol lehet olyat találni akit ez nem zavar? Senki sem tudja. A "próbálkozni mindenhol" pedig csak annak jó akit nem zavar az, ha közben megbántják szándékosan a súlya vagy az alkata miatt.
14
Hidd el aki beléd fog szeretni ő nem a külsőddel lesz elfoglalva hanem a belsőddel. Próbáld meg a nőket a belsőddel megfogni
15.
Ilyen már volt - kettő alkalommal is. Az egyik esetben a gond velem volt, a másik esetben pedig minden jól ment amíg a szexualitásra nem került volna a sor. Ott valahogy megakadt a dolog, gondolom, hogy dacára a belső vonzalomnak, sem, lehetséges az, hogy vonzódjon valakihez külsőre... :S
És mindegyiküknek csontvékony barátja lett utánam, ami rossz ómen.
17
Az ismerőseim úgy, 130 környékének gondolnak (van olyan srác akit kövérebbek tartanak), pedig a valóság az 165. Ellentmondok a "kövér-sztereotípiáknak, sőt utálom is azokat.
188 magas vagyok mellé, talán ha teljesen kihúzom magam akkor valamivel magasabb.
Arcra nem igazán hízom, viszont törzsre annál inkább. A jelző amivel illetnek az a "nagy". Ezt még nem veszem sértésnek. Igazi sértést pedig régen kaptam utoljára.
240 kilós vagyok, és nem egyszerű olyan pasit találni akinek ez tényleg bejön.
Nagyjából mindenki csak szexre keres kövér lányt.
22l
165cm/97kg/22 éves nő vagyok.
Nem igazán voltam nagyon kapós, bulikban mindig akadt pár ember akinek bejöttem és mászott rám.
Csak én nem ilyen típus vagyok.
18 évesen jöttem össze a párommal, akivel mai napig együtt vagyunk, ő volt az első aki nem csak alkalmit keresett, vele vesztettem is el a szüzességem.
Ő akkor 21 éves volt.
175cm/ kb.115kg.
Szóval lehet találni, alkalmit meg pláne, komolyat nehezebb, bár szerintem ez egy alap súllyal rendelkezők esetében is nehezebb.
Páromnak volt előttem 2 komolyabb kapcsolata és több futó/ szex kapcsolata is, pedig ő is mindig kövér srác volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!