Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kövér urak és hölgyek, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér urak és hölgyek, ti milyen könnyen találtok/találtatok párt? Egyáltalán kerestek párt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 17:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
7es, teach me Master!!
2021. aug. 25. 02:05
 22/31 anonim ***** válasza:
Olyat nem találtam, aki kívül-belül egyaránt vonzó lett volna számomra. Rengeteg az ápolatlan ellenkező nemű, a higiéniáról már nem is beszélve. Sokan jóval idősebbnek is látszanak a koruknál. Maradok egyedül inkább. Annyira nem lényeges, hogy legyen valaki az életemben. Megszoktam az egyedüllétet.
2021. aug. 25. 05:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 21:29 Mert válogatsz baszki :D

Rad írtam és kedveskedtem,jeleztem feled,hogy nekem kapcsolat kellene nem más.De mégis el tűntél...Biztos egy forgalmi tábla melle bújtál :(

2021. aug. 25. 06:36
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

Túlsúlyos nő vagyok, nem találok könnyen párt, mondjuk jelenleg nem is keresek aktívan... nyilván ez azért belejátszik a sztoriba. De nem gondolom, hogy a legnagyobb "probléma" a túlsúlyom lenne, hanem inkább az, hogy nehezen oldódom fel idegenek társaságában és introvertált vagyok. Persze hülye lennék, ha nem látnám, hogy azért a túlsúly is belejátszik - az emberek többségének ez nem vonzó, ennyi.

(ill. voltak emberek, akik szerintem szexre simán kerestek volna, de nagyon nem voltunk ugyanazon a szinten - és nem a szőke herceget várom, itt most tényleg apám-nagyapám korú, buta, faragatlan tuskó, igénytelen, koszos, büdös, látványosan alkoholista, szellemi fogyatékos emberekről, ill. ezeknek a tetszőleges kombinációjáról beszélek)

2021. aug. 26. 11:22
 25/31 anonim ***** válasza:

165/110 vagyok.

Könnyen találok kapcsolatot,még úgy is,hogy nagyon válogatós vagyok.

Okos,intelligens,kedves,normálisan kinéző férfiakat.

2021. aug. 26. 11:52
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem a malacképű, dagi nőket (nem én vagyok a 26.-os hozzászóló) de a sors valami vicces fintora miatt csak a többség által csinosnak mondott nőknek jövök be, a kövérek lepattintanak:)
2021. aug. 26. 13:24
 27/31 anonim ***** válasza:
ma 13:24 Addig nincs gond amíg lepippantanak a szép nők mellett :D
2021. aug. 26. 13:26
 28/31 anonim ***** válasza:
Engem ne pippantson le senki, ki nem állhatom, nem izgat. Illetve az egy dolog, hogy milyen nőknek jövök be, viszont "csinosak" nekem abszolút nem. Nem az a típus vagyok, ami csini nővel jár/él, ducikról meg titokban álmodozik/randizik.
2021. aug. 26. 13:38
 29/31 anonim ***** válasza:

25.

Egy 165centis 110kilos férfinak kB nulla az esélye. :DD

2021. aug. 26. 14:09
 30/31 anonim ***** válasza:

19.

240? Nem 140et akartál írni?

2021. aug. 26. 14:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!