Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér urak és hölgyek, ti milyen könnyen találtok/találtatok párt? Egyáltalán kerestek párt?
tegnap 21:29 Mert válogatsz baszki :D
Rad írtam és kedveskedtem,jeleztem feled,hogy nekem kapcsolat kellene nem más.De mégis el tűntél...Biztos egy forgalmi tábla melle bújtál :(
Túlsúlyos nő vagyok, nem találok könnyen párt, mondjuk jelenleg nem is keresek aktívan... nyilván ez azért belejátszik a sztoriba. De nem gondolom, hogy a legnagyobb "probléma" a túlsúlyom lenne, hanem inkább az, hogy nehezen oldódom fel idegenek társaságában és introvertált vagyok. Persze hülye lennék, ha nem látnám, hogy azért a túlsúly is belejátszik - az emberek többségének ez nem vonzó, ennyi.
(ill. voltak emberek, akik szerintem szexre simán kerestek volna, de nagyon nem voltunk ugyanazon a szinten - és nem a szőke herceget várom, itt most tényleg apám-nagyapám korú, buta, faragatlan tuskó, igénytelen, koszos, büdös, látványosan alkoholista, szellemi fogyatékos emberekről, ill. ezeknek a tetszőleges kombinációjáról beszélek)
165/110 vagyok.
Könnyen találok kapcsolatot,még úgy is,hogy nagyon válogatós vagyok.
Okos,intelligens,kedves,normálisan kinéző férfiakat.
25.
Egy 165centis 110kilos férfinak kB nulla az esélye. :DD
19.
240? Nem 140et akartál írni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!