Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom eddig imádta a testem,és dicsérte is,mostanában
pedig beszólogat? Hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, 168 centi, és 50-52 kiló szoktam lenni. Igen,most felszaladt pár kiló, így 55 vagyok. De nem látványos,és igazából szinte észre sem venni... Múltkor ráálltam a mérlegre, akkor bukott ki a hízás. Azóta párom beszólogat. A dicséretek helyett azt mondja: vegyek vissza,ne egyek annyit. Tegnap nem engedte, hogy megvacsorázzak. Egy apró szelet piritost ehettem. Ma már nem is reggeliztem. Ráadásul beszól a "ráncaim" miatt. Merthogy én már 30 évesen állítólag nem vagyok egy mai darab. Mikor kérdezem, mi baja, azt mondja semmi. Én pedig már rendesen elkezdtem szégyellni a testem. Pedig szép arcú nőnek tartanak a környezetemben. Igényes vagyok, ápolt, szeretek szépen öltözni, sminkelni stb... Most mégis egy rakás sz@rnak érzem magam.
Sajnálom nagyon. Én is úgy érzem viszont,hogy nem fogod otthagyni.:(
2021. aug. 21. 11:34
32/43 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne pszichológushoz fordulnod, hogy ha ennyire meg van reccsenve az egészséges önértékelésed, hogy hagyod, így bánjanak veled.
Te tanítod másoknak azt, hogy mi az a viselkedés, amit veled szemben megengedhetnek maguknak.
Szerinted ha a párod szeretetet és tiszteletet érezne irántad - amik egy jól működő párkapcsolat alappillérei, - megtenné, hogy így beszél veled, fikázza a külsődet, és kontrollálni akarja, hogy mi eszel és mikor?
Elkezdhetnél edzeni.Mert szottyadt leszel par év múlva.
2021. aug. 21. 14:12
35/43 A kérdező kommentje:
Kidobott mint egy zsák szemetet...
2021. aug. 21. 20:20
36/43 anonim válasza:
Nem normális.
Jobb ha többé a környékére sem mész ennek a gyökérnek.
Sajnálom, vagyis sajnállak. 😑 De hidd el, nélküle jobb lesz.
2021. aug. 21. 20:24
37/43 A kérdező kommentje:
Most azért eléggé magam alatt vagyok. Nagy nullának érzem magam.
2021. aug. 21. 20:26
38/43 anonim válasza:
Én nem értelek, de komolyan! Azért, mert ő nem kommunikál, csak kritizál, szemétkedik, azért és az eredményért is csakis ő a hibás, magát minősíti. Nem értem Te mért érzed magad ezért semminek?
Na gyere, hagy vigasztaljalak! 😊
2021. aug. 21. 20:29
39/43 anonim válasza:
Most akkor szakított veled?
2021. aug. 22. 11:27
40/43 anonim válasza:
Nálunk is volt egy időben, mert miért nem 50 kiló vagyok 55 helyett. Megmondtam neki, hogyha ezt még egyszer szóvá teszi, akkor kidobom, mert nincs szükségem cs.szegetésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!