Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom eddig imádta a testem,és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom eddig imádta a testem,és dicsérte is,mostanában pedig beszólogat? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, 168 centi, és 50-52 kiló szoktam lenni. Igen,most felszaladt pár kiló, így 55 vagyok. De nem látványos,és igazából szinte észre sem venni... Múltkor ráálltam a mérlegre, akkor bukott ki a hízás. Azóta párom beszólogat. A dicséretek helyett azt mondja: vegyek vissza,ne egyek annyit. Tegnap nem engedte, hogy megvacsorázzak. Egy apró szelet piritost ehettem. Ma már nem is reggeliztem. Ráadásul beszól a "ráncaim" miatt. Merthogy én már 30 évesen állítólag nem vagyok egy mai darab. Mikor kérdezem, mi baja, azt mondja semmi. Én pedig már rendesen elkezdtem szégyellni a testem. Pedig szép arcú nőnek tartanak a környezetemben. Igényes vagyok, ápolt, szeretek szépen öltözni, sminkelni stb... Most mégis egy rakás sz@rnak érzem magam.
2021. aug. 21. 08:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb undorító, provokatív, kamu kérdés!
2021. aug. 21. 09:14
 12/43 A kérdező kommentje:
Kipakoltam sajtot,szendvicskrémet stb. Pár kis szelet pirítóst. Elvett mindent előlem és elpakolt. Azt az egy szeletke kenyeret hagyta ott. Ma is beszólt már párat. Három napja alig ettem. Ma pl semmit.
2021. aug. 21. 09:25
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó hülye vagy ha ezt hagyod neki. Pakolj és menj onnan. Ez egy idióta.
2021. aug. 21. 09:27
 14/43 anonim ***** válasza:
75%
Kamu
2021. aug. 21. 09:31
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

És ezt mért hagyod?

Nincsen semmi akaratod vele szemben?

Ha szép szóval nem megy, akkor nézz a szemébe és markold meg a mogyoróit és közben mondd neki, hogy vagy befejezi ezt vagy nem lát többé téged. Ha nem veszi komolyan, akkor szoritsd meg neki egyre erősebben!

2021. aug. 21. 09:33
 16/43 A kérdező kommentje:
Egy kettő hete indult ez a cseszegetés. Először azt hittem,biztos rossz napja van. De minden nap van egy újabb beszólás a kulsomet illetoen. Már azt is mondta,mióta felhíztam,nem bírom a túrázást. Szerinte fulladok...
2021. aug. 21. 09:36
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elhinni. Ennyi kg vagyok én is, ez sovány kategória. Ez komoly korlátozás, később mi lesz, megver?
2021. aug. 21. 09:37
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Én kinyitnám az ajtót, hogy távozzon. Nem tartom kizártnak, hogy tetszik valaki más neki, és a frusztráltságát rajtad tölti ki.
2021. aug. 21. 09:39
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
És mégis meddig akarod ezt tűrni? Amég éhen nem halsz? Vagy még ki nem készít idegileg? Ha van hová menned, pakolj és menj, szerintem agyilag nem tiszta a párod.
2021. aug. 21. 09:39
 20/43 anonim ***** válasza:
78%
Legalább majd ettől a sok hiszékenytől jól laksz, troll.
2021. aug. 21. 09:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!