Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom eddig imádta a testem,és dicsérte is,mostanában
pedig beszólogat? Hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, 168 centi, és 50-52 kiló szoktam lenni. Igen,most felszaladt pár kiló, így 55 vagyok. De nem látványos,és igazából szinte észre sem venni... Múltkor ráálltam a mérlegre, akkor bukott ki a hízás. Azóta párom beszólogat. A dicséretek helyett azt mondja: vegyek vissza,ne egyek annyit. Tegnap nem engedte, hogy megvacsorázzak. Egy apró szelet piritost ehettem. Ma már nem is reggeliztem. Ráadásul beszól a "ráncaim" miatt. Merthogy én már 30 évesen állítólag nem vagyok egy mai darab. Mikor kérdezem, mi baja, azt mondja semmi. Én pedig már rendesen elkezdtem szégyellni a testem. Pedig szép arcú nőnek tartanak a környezetemben. Igényes vagyok, ápolt, szeretek szépen öltözni, sminkelni stb... Most mégis egy rakás sz@rnak érzem magam.
Van hová mennem. Van lakásom, de az ő házában élünk együtt. Nem vagyok sovány szerintem. Mindig is 50-52 kg voltam. Vékony testalkat,de nem sovány semmiképp. Formás vagyok. Van combi,kerek fenék, és kicsi,de Formás cici. Ezzel sosem volt gondom. De hogy ezt művelje velem valaki... De nem csak ilyenekre szól be. Eddig sosem zavarták bizonyos dolgok... pl szép fogam Van,volt fogszabim. Sajnos Van elől egy gyökérkezelt fogam, ami szürkésebb. Na tegnap már ezt is pedzette. Ne mosolyogjak, mert nem áll jól. Kialadtam. 30 éves létemre sírtam.
2021. aug. 21. 10:21
23/43 A kérdező kommentje:
*kiakadtam
Nem vagyok eltelve magammal, sosem voltam elégedett. De azért nem hiszem, hogy a rossz nő kategóriába tartozom.
2021. aug. 21. 10:23
24/43 anonim válasza:
Hagyd ott a fenébe. Egyrészt ez nem egészséges, hgoy így kritizál, teljesen aláássa az önbizalmad. Nincs okod szégyellni a tested. Másrészt, lehet hogy gyáva szakítani, és inkább kiprovokálja hogy te mondd ki a végszót. Nyilván ki van már nézve az utódod és ezért piszkál. Lépj le ahogy tudsz.
2021. aug. 21. 10:32
25/43 anonim válasza:
Menekülj!Egy elmebeteggel élsz együtt ha eddig még nem esett volna le.Minél hamarabb zárod le annál jobb.Nagyon kíváncsi lennék a reakciójára.
2021. aug. 21. 10:34
26/43 anonim válasza:
Lehet, van valakije? Szerintem érdemes lenne pár napra otthagyni, ha már van hová menned.
2021. aug. 21. 10:35
27/43 anonim válasza:
Hagyd az ilyen majmot, és tudatosuljon benne: nem a cselédje, a macája, a rabszolgája vagy. Egy ilyen "férfi" senkit nem érdemelne meg maga mellé.
2021. aug. 21. 10:45
28/43 anonim válasza:
Most már én sem tudom eldönteni, hogy ez egy troll kérdés, vagy létezik, hogy egy nőnek ennyire ne legyen egészséges önbecsülése, önérzete, és ennyire ne tudjon kiállni magáért, hogy hagyja magával ezt csinálni, amiket itt te leírtál.
Én egy békés, szelíd nő vagyok, a párkapcsolati konfliktusaimat is mindig sikerül veszekedés nélkül, normális hangnemben rendezni, de velem biztos nem lehetne egyetlen egyszer sem megcsinálni, hogy nem annyit eszem vacsorára, amennyit szeretnék, nemhogy azt, hogy napokig éhezzek.
Van esetleg köztetek valami függőségi viszony, anyagi kiszolgáltatottság, bármi más, ami miatt ennyire képes vagy alárendelődni, és tűrni az érzelmi bántalmazást?
2021. aug. 21. 10:47
29/43 moozygoo válasza:
Ez egy pszichopata.
Sajnállak mert tudom hogy nem fogod elhagyni hiába írja majd tucat kommentelő :(
2021. aug. 21. 10:53
30/43 anonim válasza:
Egyetértek a fentiekkel.
Vagy egy troll vagy, vagy egy elmebeteg. Ne haragudj.
Egy normális nőnek az első reakciója ilyenkor, hogy emelt fővel távozik, vagy kidobja az idióta pasikát. Nem kezd el mentegetőzni, meg magyarázkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!