Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom eddig imádta a testem,és dicsérte is,mostanában pedig beszólogat? Hogyan reagálnátok?
Gratulok, a főnyeremènyt sikerült kifogni
Direkt degradàl
Hogy hogy reagálnék? Elzavarnám a francba.
Mi az hogy nem engedett vacsorázni? Fizikailag az utad állta?
"nem engedte, ... ehettem. Ma már nem is reggeliztem. Ráadásul beszól ... Én pedig már rendesen elkezdtem szégyellni a testem."
Ki ő neked? A párod vagy az ellenséged? Ne hagyd, hogy parancsoljon neked. Szerintem eddig tartott...
Párod talán tökéletes?
Mondd neki, ha nem tetszik, el lehet menni.
Én is 168 cm vagyok, 63-65 kg. Amikor 55-re fogytam, konkrétan betegesen néztem ki.
A párod egy gyökér, a saját önbizalomhiányát vetíti ki rád. Te meg abban vagy hibás, hogy hagyod, hogy uralkodjon feletted és az érzéseid felett. A legjobb az lenne, ha most kidobnád a csávót, mert ez ennél csak rosszabb lesz. Nem érdemel meg téged.
Hát ha nekem nem engedte volna hogy egyek, biztos lehetsz benne hogy a serpenyővel vertem volna úgy fejbe hogy kiesik az összes foga. Majd kibaxxtam volna a házamból.
Számolgassa a jó édes anyja ráncait.
"Tegnap nem engedte, hogy megvacsorázzak."
Ha a párom ilyen testalkattal nekiállna a súlyommal cseszegetni, vagy koromra, ráncaimra tenne megjegyzéseket, vagy egyszer előállna azzal, hogy ma nem vacsorázhatok, akkor hosszan a szemébe néznék egy szó nélkül, aztán szó nélkül összepakolnám két napra való holmimat egy utazótáskába, elmennék otthonról, megvacsoráznék egy étteremben, utána pedig a tesóméknál vagy valamelyik barátnőmnél aludnék két napig.
A páromnak lenne két napja azon gondolkozni, hogy tényleg szeretne-e elveszíteni.
Ha valóban szeretne párod, akkor nem kritizálna, főleg nem ilyen észre sem vehető dolgon. A ráncok számolgatása meg aztán mindennek a netovábbja, ekkora bunkó pasival jobb ha nem maradsz együtt. Meg mi az, higy nem vacsorázhatsz?
Állj a sarkadra, nehogy már Te érezd magad rosszul azért, mert ő bunkóskodik beled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!