Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó taktika,ha a volt barátnőmet bejelolom Facebookon,majd ha visszajelol egy kicsit még várok,hogy írjak neki,mert nem szeretnék ajtostul rontani a házba+ nem tudom,hogy fogadná, így csak fokozatosan,lajkolok képet,ha tesz fel,meghúzódok a háttérben?
Figyelt kérdés
Majd kis idő múlva megkeresem?2021. aug. 20. 13:50
11/19 A kérdező kommentje:
10: de,ismerkedek, nem érdekelnek. Nekem az érzelmek nem jönnek túl gyorsan, lassú vagyok ilyen téren. De ő megfogott.
2021. aug. 20. 14:30
12/19 A kérdező kommentje:
Na meg, paraszt voltam vele a szakításnal.ezt most nem részleteznem.
2021. aug. 20. 14:32
13/19 anonim válasza:
Régen a yahoon volt egy cikk, hogy miért a nők kezdeményezik a válások többségét, és az volt benne, hogy a férfiak a semmilyen kapcsolatban is jól elvannak, míg a nők boldogtalanok. Itt ugyanezt érzem. "Katival nem volt olyan rossz, egyedül meg olyan meh."
14/19 anonim válasza:
Akkor jelöld be és írj rá. Ennyi. Nem kell ezt túlgondolni. Reakciójából tudod majd hogy hányadán álltok
15/19 A kérdező kommentje:
Ok,csak én se tudom,hányadán vagyok. Szeretem,hiányzik,de bizonytalan vagyok magamban
2021. aug. 20. 15:32
16/19 anonim válasza:
Egyszer már összetörted a szívét,legalábbis nekem ez jön le a szakítós sztoriból,hogy nem ő akarta hogy vége legyen,hanem te bizonytalanodtál el... Szerintem hagyd békén, te sem tudod mit akarsz, előbb rendezd le magadban a dolgokat, ne ámítsd szegényt.
17/19 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz úgyhogy írd majd meg. Köszi
18/19 A kérdező kommentje:
17: azt egyelőre én sem tudom
2021. aug. 20. 16:04
19/19 anonim válasza:
Ha nem hülye, tudni fogja, miért csinálod. És ha nem hülye, ilyen után nem enged vissza. Ez van, haver.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!