Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyk szerint amelyik ffi megtehetné, de nem költ a nőre, az nem is szereti a nőt. Cikk van errol?

Figyelt kérdés
Egy cikk vagy pszichologiai cikk vagy bármi, van errol, vagy csak a gyk?

#költés a nőre
2021. aug. 17. 19:44
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Egy párkaocsolat az nem 2 egyedulallo kapcsolata sztem.
2021. aug. 18. 16:52
 32/43 anonim ***** válasza:
30 Ezt a szeretetnyelv badarságot ennyi erővel a kérdezőre is rá lehetne mondani. A pasijára sem mondod, hogy zsugoriságban méri a kapcsolatot.
2021. aug. 18. 18:50
 33/43 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Jobban jár. Hátha talál normális nőt, akinek nem a pénz a minden, mint neked, a barátnőidnek vagy a Sunshinedoll féle hozzászólóknak. Az régen rossz, ha valakinek csak ebből áll a "szeretet". Jöhet a lepontozás a sok aranyásó k.vától. (És nem, ez nem azt jelenti, hogy semmit ne vegyen valaki a nőnek)
2021. aug. 18. 18:53
 34/43 A kérdező kommentje:

Nem nekem a penz a minden.

Direkt linkeltem a 4.kommentemben.

En eddig éltem naivan a rozsaszin szemuvegben. De mindenhol az folyik hogy amelyik pasi szeret az költ a nőre.

Az én párom szerintem ha haldokolnék se venne nekem egy c vitamint se.

2021. aug. 18. 18:59
 35/43 anonim ***** válasza:
Akkor miért vagy vele? Ha pl egy tábla csokit is sajnálna rád költeni, az nem normális.
2021. aug. 18. 19:01
 36/43 A kérdező kommentje:

Mert nem volt szuksegem semmire tole.nem is vártam soha semmit.

En nem pénzcentrikus vagyok.

Csak ugy megkavartak a dolgok most.

Amiert olyanokat irnak h amelyik ffi szeret az költ a nőre.

2021. aug. 18. 19:10
 37/43 anonim ***** válasza:
Kedveskedésből lehet költeni, ha viszont ezzel visszaél valaki, az már aranyásó (gyakoribb esetben nőknél, de férfiaknál is előfordul). Nem kell mindent elhinni, amit írnak. Egy férfi, ha szeret valakit, akkor költ rá, de kedveskedésből. Ez általában virágot, csokit, kedvenc parfümöt, stb. jelent. Tehát apróbb dolgokat. Az egésznek a lényege, hogy a kedvében járjon. Nem a pénz a lényeg, hanem a tett! Nem attól fog jobban szeretni, hogy ő autót vett neked, vagy épp virágot. Hanem, hogy mi a szándéka. Minél többet költ rád, akkor annál jobban szeret? Alapból a tettek jobban számítanak, vagy kis apróságok: pl. emlékszik egy olyan dologra, amit csak egyszer mondtál, és meglep vele. Ne a pénz mennyiségében mérd. Ha nem jár a kedvedben - hangsúlyozom újból a pénz mértékétől független -, akkor vagy megszokott vagy alapból ilyen vagy nem igazán érdekli. Annyi mindentől függ ez. Egyáltalán mit tesz érted, amit pénzben nem lehet mérni? Pl. meglep kajával, vagy készít neked valamit saját kézzel? Mert ez is kedvesség.
2021. aug. 18. 22:46
 38/43 anonim ***** válasza:
37 Kedvenc parfüm? Az 40 000Ft. Az apróságnak számít?Csak mert fura az 300Ft-os csokival egy kategóriába sorolni.
2021. aug. 18. 22:57
 39/43 A kérdező kommentje:

Milyen tettekrol beszélnek akik beszélnek?

Ertem nem öltek még sárkányt vagy ilyenek.

Habár a konnyek is tett. Volt aki mire végre megkapott párás lett a szeme. most igy belegondolva.

Na en a mostani baratomtol még azt sem láttam.

2021. aug. 18. 23:16
 40/43 A kérdező kommentje:

Ja és aki megkérte a kezem ő is konnyezett az igennél.

A könnyek is beszélnek végulis ha azt nezem.

2021. aug. 18. 23:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!