Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyk szerint amelyik ffi megtehetné, de nem költ a nőre,
az nem is szereti a nőt. Cikk van errol?
#költés a nőre
21/43 A kérdező kommentje:
Most ez ugye csak azert becsapos mert ahogy fentebb is írták, aki nem szeret az is költ a nőkre.
Ami viszont megdonti azt az elméletet miszerint a pasi szerelmének fokmérője lenne az hogy mennyit költ a nőre.
Ebböl következtetve talan akkor az ha vki megtehetné de nem költ, nem feltétlenul jelenti azt hogy nem szeret.
Talán csak annykt jelenthet h a pénzét jobban szereti mint a nőt.
Amit tovább vezetve az is esélyes lehet hogy nem is ismeri a valodi szeretet szerelem fogalmát. Ergo a szandékai attol még nem biztos hogy nem jók, caak epp nincs egy EQ szinten.
Hát igazad van, ez elég becsapós. Mert igazából csak a személytől függ. Te ismered legjobban, mégis a te párod. Csak te érezheted, hogy szeret -e vagy nem? Attól, hogy nem vásárol neked dolgokat lehet szeret, csak más módon mutassa ki. Lehet úgy vette észre te nem szeretsz ajándékokat kapni és azért kerülheti? Mivel volt nekem is egy barátnőm aki kifejezettem kellemetlen volt neki, mikor vettem számára ajándékot. De apróságoknak viszont nagyon örült, csoki, virág, stb. Szóval személyiségtől függ.
2021. aug. 17. 23:48
23/43 A kérdező kommentje:
Azt mondta, a tetteivel bizonyit nem szavakkal meg penztarcaval. Ha nekem ez kell keressek mást.
Vélemény?
24/43 A kérdező kommentje:
Nem akar rámkolteni akkor sem ha kérem. Kizárt. Kulonben el lehet menni ha nekem ez kell.
Leírtam a véleményem már.Nem fog rád költeni.Ha neked ez fontos, szakíts és keress mást.
2021. aug. 18. 12:45
Egyébként ha nem költ rád semmit, nem is fejezi ki szavakkal, hogy szeret, akkor mik azok a tettek, amivel bizonyít?
2021. aug. 18. 12:46
Ne várd el, hogy eltartson téged, ha nem akar. Ez téged minősít. Apróbb dolgokkal meglephet, de èn úgy veszem észre, hogy te autót szeretnèl, drágább dolgokat, mint mások. Ha ezért vagy vele, akkor aranyásó vagy. Egy csokival, virággal, esetleg könyvvel meglephetne. De ez magától értetődő, hogy a kedvébe akarsz járni annak, akit szeretsz. Ha ez tőle nincs meg, akkor lehet másmilyen formában mutatja ki a szeretetét. Ha az sincs, akkor veszett ügy. A másik kérdés, hogy te mit adsz neki?!
2021. aug. 18. 14:17
28/43 A kérdező kommentje:
Mindenki azt irja ahol a ffi nem költ a nőre ott a ffi nem szeret.
Én meg keresem hogy hátha de mégis.
Eddig az összes exem nekem mindent biztosított az eletben. Mint társ.
29/43 A kérdező kommentje:
A mostani meg semmit.
Nem arrol van szo h mire utaznék én. Itt arrol van szo Ő mire utazik..
Neked alapból van egy elvárásod, hogy mindent biztosítson... Ehhez szoktál hozzá. Más a szeretetnyelve. Ha megtesz érted mindent és kedveskedik, akkor okés kellene, hogy legyen minden. Nem egzisztenciában mérik a szerelmet, de úgy látom te abban akarod.
2021. aug. 18. 16:21
További kérdések: