Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyk szerint amelyik ffi megtehetné, de nem költ a nőre, az nem is szereti a nőt. Cikk van errol?

Figyelt kérdés
Egy cikk vagy pszichologiai cikk vagy bármi, van errol, vagy csak a gyk?

#költés a nőre
2021. aug. 17. 19:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%
De ha nem szereted az ilyen zsugori embereket, minek vagy vele 1 éve?
2021. aug. 17. 20:22
 12/43 A kérdező kommentje:

En szeretem a párom. Itt a kérdés az hogy elbizinytalanodtam abban hogy ő viszonszeret e.

Tekintve hogy az az általános elmélet ha egy pasi szeret(es rendesen van is pénze),akkor költ a párjára.rám nem kolt a barátom.

Ergo akkor nem is szeret??

2021. aug. 17. 20:37
 13/43 Sunshinedoll ***** válasza:
50%

Én nem mondom, hogy nem szereti a nőt, épp szeretheti, de nekem ilyen pasi nem kell.

Hál' Istennek vannak olyanok is, akik szeretnek is meg költenek is rám. Meg olyanok is, akik költenek rám, de nem szeretnek :D

2021. aug. 17. 20:47
 14/43 anonim ***** válasza:
32%
...ez a "költés" dolog amúgy oda-vissza működik, vagy ez amolyan "csak a férfinek kell" téma?
2021. aug. 17. 20:54
 15/43 anonim ***** válasza:
78%

14 Kapcsolattól függ. Biztos mindenhol működik oda-vissza, csak nem azonos arányban. A nők hajlamosabbak gondoskodással kompenzálni ezt a mindennapokban. Figyelmességből elintéz ezt-azt, főz, bevásárol, többet takarít. Biztos férfiakból is van ilyen, csak nem ez a jellemző.

Aztán olyan kapcsolatok is vannak, ahol a férfi mindent felezget, "elfelejt" szülinapi,névnapi,karácsonyi ajándékot venni,bezzeg a nő nem felejti el. Emellett otthon sem csinál semmit,mindenre a nő emlékezteti vagy megcsinálja helyette. Sőt, ilyesfajta viselkedésért mentegetik a férfiakat, fordított esetben senki nem tolerálna ilyen suttyó viselkedést egy nőtől.Ezt nem kéred ki magadnak?

2021. aug. 17. 21:04
 16/43 anonim ***** válasza:
53%

15.

De igen, amit írtál az sem elfogadható. Valóban így van.

Egyetlen kivétel akad - mindkét nemi felállásban - ha a másik fél úgyis csak lefikázza azt amit kap, mert "gagyi", "nem elég értékes", "túl unalmas" vagy ilyesmi. Ez átlag két ajándékozás után kiszokott derülni.

A problémát fokozza, hogy nem mindenki mestere ennek a dolognak, nekem átlag 3 évente sikerül olyan ajándékot találni az ismerőseimnek ami tényleg "eltalált". Minden évben tökéleteset alkotni/venni nem lehetséges.

2021. aug. 17. 21:29
 17/43 anonim ***** válasza:
16 De gondoltál rájuk, a szándék megvolt. Azért az csak nagyon gyanús, mikor valaki minden jeles alkalmat "elfelejt", ha meg vesz valamit az mindig olyan, amit gyűlöl az ajándékozott. Én erről írtam. Amit te mesélsz, az más.
2021. aug. 17. 21:32
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

17.

Ez igaz! Egyedül még annyi, hogy aki lefikázza az ajándékokat, annak egy idő után "nem túl komolyan véve" viszel bármit is. Van ilyen rokonom akinek csak úgy viszünk valamit, mert tudjuk, hogy fikázni fogja, ráadásul az "Úgyis megveszem magamnak ami kell" felfogású, nem igazán érti az ajándékozás "mélyebb" részét. Pozitívum, hogy ő mindenkinek pénzt ad, "Vegyétek meg amit szeretnétek, ti úgyis jobban tudjátok nálam" logikával.

Jó mondjuk kb. figyelek, már most tudom, hogy mit viszek annak a két embernek karácsonyra akik számítanak, 1-1 elejtett mondatból kitalálva az ötletet.

De máskor teljesen megvagyok lőve, volt olyan exem akinek soha semmit nem vettem volna, mert úgyis lefikázta volna a fent ismertetett "logikus" érvekkel.

2021. aug. 17. 21:38
 19/43 anonim ***** válasza:
18 Az csúnya viselkedés, mikor lefikázzák az ajándékot.Pénzt adni nyilván praktikus, csak annyira nem elegáns.Szóval a kedves rokon se legyen annyira nagyra magával.:)
2021. aug. 17. 21:47
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból indulok ki, 26F vagyok. De akibe szerelmes vagyok ha nincs is sok pénzem de veszek mindig neki valamit. Legyen az egy kis csoki, egy pár szál virág. De valamit mindig adok. Ez abból jön ki, hogy ha megajándékozod a kedvesed akit, hozzáteszem igazán szeretsz, óriási örömöt szerzel nem csak magadnak hanem neki is. Szerintem ha valaki nem vesz tényleg semmit a barátnőjének akkor nem is igazán szereti. Akit szeretsz annak a csillagokat is lehoznád az égről ha megtehetnéd. Saját vélemény hozzáteszem, lehet mások nem ilyenek :)
2021. aug. 17. 22:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!