Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a páromat úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a páromat úgy leszoktatni a cigarettáról hogy ne haragudjon meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párom nagyon sokat cigarettázik és van hogy egy filmet se tudunk úgy végignézni hogy ne menjen ki cigizni és a kocsiba is cigizik Próbáltam már leszoktatni de nem sikerült meg mondtam neki azt is hogy milyen következményei lehetnek stb szeretnék tanácsot kérni hogy hogyan tudnám úgy leszoktatni a cigarettáról hogy ne haragudjon meg és tényleg le szokjon róla

2021. aug. 15. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
7-8 év rohadt sok.. a cigaretta erősebb függőség mint a heroin, ha ő nem akarja akkor sehogy !
2021. aug. 16. 03:29
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogod tudni leszoktatni.

Amúgy mennyire tisztel téged a barátod, ha állandóan pöfékel a képedbe? Passzív dohányzol, ami még károsabb, mintha rágyújtanál. A barátod meg nem csak a saját egészségére tojik, hanem a tiédre is. Most komolyan erre van szükséged?

2021. aug. 16. 07:28
 13/15 A kérdező kommentje:
A pasim cigizik én a csaj vagyok
2021. aug. 16. 13:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Meg nekem az a véleményem hogy ha valakinek a cigaretta fontosabb mint a párja az már régen rossz nagyon nagyon rossz

Én szeretem a páromat nagyon szeretem de tényleg félek hogy a cigaretta miatt később bajai lesznek Vagy esetleg hamarabb meg fog halni vagy bármi rákja vagy egyéb betegségei lesznek a cigi miatt nem szeretném hamar elveszíteni a másik meg az hogy rengeteg pénzt szór el erre cigarettának nevezett káros bűzrúdra

2021. aug. 16. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
De a jó Isten megáldjon, akkor miért nem olyannal álltál össze, akit nem fenyeget ez a veszély, mert nem dohányzik?!
2021. aug. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!