Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a páromat úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a páromat úgy leszoktatni a cigarettáról hogy ne haragudjon meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párom nagyon sokat cigarettázik és van hogy egy filmet se tudunk úgy végignézni hogy ne menjen ki cigizni és a kocsiba is cigizik Próbáltam már leszoktatni de nem sikerült meg mondtam neki azt is hogy milyen következményei lehetnek stb szeretnék tanácsot kérni hogy hogyan tudnám úgy leszoktatni a cigarettáról hogy ne haragudjon meg és tényleg le szokjon róla

2021. aug. 15. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a dohányzás olyan mindt a drog, így ha ő nem akarja, akkor nem fogod tudni letetetni vele. nekem is van olyan kollégám aki a céges buszon akarta szívni az elektromos cigijét, bizonygatva, hogy nem káros. 1x engedtem neki, de megfájdult tőle a fejem meg szédültem. Inkább átült kocsira, és kifezet egy csomó pénzt csakhogy tudja szívni azt a vackot, pedig kb 50 percet kellene kibírnia.
2021. aug. 15. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én leszoktam ( mondván hogy semmit nem ad màr , inkább elvész mint ad, minden szivjam )

Az a baj, hogy ha nincs benne az akarat és elhivatottság , akkor nem biztos hogy érdemes eröltetni

Én egyik pillanatról a màsikra tettem le, és kb 2 napig kattogtam miatta ( utána évekig àlmodtam vele )

2021. aug. 15. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Minden = minek
2021. aug. 15. 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha nem tetszik, válassz nem dohányzó párt. Kétlem, hogy melletted szokott rá.
2021. aug. 15. 21:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos már kb 7-8 éve cigizik mi meg 4 éve vagyunk együtt
2021. aug. 15. 21:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről van szó. Milyen alapon akarsz megváltoztatni egy felnőtt embert? Majd ő leszokik, ha akar. Nem kell együtt lenni senkivel, akit nem tudsz elfogadni olyannak, amilyen.

2021. aug. 15. 21:37
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy nem tudom elfogadni mert szeretem hanem arról hogy túl sokat cigizik és mondom van amikor már egy filmet se tudunk végig nézni anélkül hogy ne cigarettázzon meg van amikor egyszerre elszív két három szálat is Sőt a kocsiban is sokat cigizik

Az még hagyján hogy engem zavar de én féltem hogy hamar meg fog halni tüdőrákban vagy bármi olyanba amit a cigaretta okoz

2021. aug. 15. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
De fogyatékosnak nézed? Nyilván tisztában van a cigizés káros hatásaival, ha elmúlt már 10 éves. Nézd, én dohányzom. Utálom, hogy rászoktam, lehet, hogy le fogok szokni majd, ha ÉN akarok. De ha a pasim azzal b.szogatna,hogy szokjak le, mert milyen káros, tuti, hogy előbb kihajítanám az életemből, mint a cigit.
2021. aug. 15. 22:05
 9/15 anonim válasza:
100%

Bár az előző válaszadó nyersen fogalmazott, de igaza van: minden leszokáshoz a "vétkező" akaratára van szūkség, másként nem můkõdik.

Az is igaz, hogy minél tõbbet macerálod emiatt, annál kevésbé fog hallgatni rád. Vannak a nőknek olyan élethelyzetek, amikor maguktól és önszántukból leteszik a cigit, ilyen például, ha kisbabát vár, vagy a közeljõvőben ilyesmit tervez.

2021. aug. 15. 22:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor lett volna esélyed leszoktatni, mikor ismerkedtetek. Én eleve nem is szeretem a cigifüstöt és az azzal járó csók ízét sem tolerálom. Az egyik exemnek, tolerálta is ezt, és amíg randiztunk, vagy itt aludt, addig rá sem gyújtott. Aztán egyszer nem bírta ki, de akkor már nála, és úgy adott egy csókot, akkor mondtam neki, hogy vagy én vagy a cigi. Onnantól le is tette. Most is ismerkedel valakivel, szintén toleráns, és miattam le is akarja tenni.
2021. aug. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!