Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a páromat úgy leszoktatni a cigarettáról hogy ne haragudjon meg?
Én leszoktam ( mondván hogy semmit nem ad màr , inkább elvész mint ad, minden szivjam )
Az a baj, hogy ha nincs benne az akarat és elhivatottság , akkor nem biztos hogy érdemes eröltetni
Én egyik pillanatról a màsikra tettem le, és kb 2 napig kattogtam miatta ( utána évekig àlmodtam vele )
Pont erről van szó. Milyen alapon akarsz megváltoztatni egy felnőtt embert? Majd ő leszokik, ha akar. Nem kell együtt lenni senkivel, akit nem tudsz elfogadni olyannak, amilyen.
Nem arról van szó hogy nem tudom elfogadni mert szeretem hanem arról hogy túl sokat cigizik és mondom van amikor már egy filmet se tudunk végig nézni anélkül hogy ne cigarettázzon meg van amikor egyszerre elszív két három szálat is Sőt a kocsiban is sokat cigizik
Az még hagyján hogy engem zavar de én féltem hogy hamar meg fog halni tüdőrákban vagy bármi olyanba amit a cigaretta okoz
Bár az előző válaszadó nyersen fogalmazott, de igaza van: minden leszokáshoz a "vétkező" akaratára van szūkség, másként nem můkõdik.
Az is igaz, hogy minél tõbbet macerálod emiatt, annál kevésbé fog hallgatni rád. Vannak a nőknek olyan élethelyzetek, amikor maguktól és önszántukból leteszik a cigit, ilyen például, ha kisbabát vár, vagy a közeljõvőben ilyesmit tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!