Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire toleráljátok, ha egy srác többnyire nem elérhető telefonon, se Facebookon és az emailekre is csak hetek múlva reagál?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 08:16
11/31 anonim válasza:
De ő azért vegye fel neked, mi? Azt elvárod. Mondjuk valszeg egy trollocska vagy, mert ennél még a pszichopaták is jobban értik az emberek működését.
12/31 anonim válasza:
Semennyire, ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni. Ilyen hozzáállással ne ismerkedj.
13/31 anonim válasza:
"Ha ő keres arra nem reagálok nem szeretem ha zavarnak a magánéletemben."
:DD
Minden nap jegyzetelem magamban a 'legidiótább dolog, amit a gyakorin olvastam' kijelentéseket, meg is van a mai napi befutó.
14/31 anonim válasza:
Nem volt senkid még ugye? Nem is lesz
15/31 A kérdező kommentje:
De mi ebben a furcsa? Legyen elérhető olyankor amikor ráérek és lehetőleg tudja szabaddá tenni magát amikor találkozni akarok vele. nekem ezek a fontosak. Ha ezeket nem tudja nyújtani akkor számomra felejtős.
2021. aug. 15. 08:54
16/31 anonim válasza:
"nem szeretem ha zavarnak a magánéletemben"
Normális nő (vagy férfi) amúgy sem akarna semmit egy olyantól, akit zavar.
17/31 A kérdező kommentje:
#14 Ne magadból indulj ki. Neked nem sok volt még az tuti.
2021. aug. 15. 08:55
18/31 anonim válasza:
15. Áhh, ugyan semmi furcsa nincs benne, ... csak senki nem tolerálja. Ennyi.
Te se tudod nyújtani, ami kell egy kapcsolatban, így felejtsd is el!
19/31 anonim válasza:
Az első ilyen után letiltanám, nem ér annyit, hogy várjak rá. Az ilyen számomra felejtős.
20/31 anonim válasza:
Aha és gondolom sorba állnak a mágikus farkad után a nők. Azért kérdezgeted gyakorin a hülyeségeidet 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!