Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire toleráljátok, ha egy srác többnyire nem elérhető telefonon, se Facebookon és az emailekre is csak hetek múlva reagál?
Kioffolnám hamar.
Egyszerűen kimenne a fejemből, hogy létezik.
"Csak akkor kommunikálunk ha én keresem. Ha ő keres arra nem reagálok nem szeretem ha zavarnak a magánéletemben."
Én biztos nem zavarnálak a magánéletedben, mivel egészen biztos, hogy semmit nem akarnék tőled.
Csak egyet nem értek: mit keres ez a kérdés a "párkapcsolati problémák" kategóriában?
Az mi a fenétől lenne párkapcsolat, hogy "Legyen elérhető olyankor amikor ráérek és lehetőleg tudja szabaddá tenni magát amikor találkozni akarok vele. nekem ezek a fontosak.", egyébként meg ha ő keres, te nem vagy elérhető hetekig, és a privát szférád zargatásának tartod, ha a másik keres??
"Legyen elérhető olyankor amikor ráérek és lehetőleg tudja szabaddá tenni magát amikor találkozni akarok vele."
Erre a célra te fizetős szex szolgáltatást tudsz igénybe venni.
Őszintén szólva nem értem, hogy mit keres ez a kérdés a párkapcsolati problémák kategóriában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!