Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire toleráljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire toleráljátok, ha egy srác többnyire nem elérhető telefonon, se Facebookon és az emailekre is csak hetek múlva reagál?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 08:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy prosti. Hivod, amikor kell.
2021. aug. 15. 08:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Kioffolnám hamar.

Egyszerűen kimenne a fejemből, hogy létezik.

2021. aug. 15. 09:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Csak akkor kommunikálunk ha én keresem. Ha ő keres arra nem reagálok nem szeretem ha zavarnak a magánéletemben."

Én biztos nem zavarnálak a magánéletedben, mivel egészen biztos, hogy semmit nem akarnék tőled.

Csak egyet nem értek: mit keres ez a kérdés a "párkapcsolati problémák" kategóriában?

2021. aug. 15. 10:05
 24/31 anonim ***** válasza:
97%
A párom így úgysem lesz, egy barátnál vagy ismerősnél meg annyira nem érdekel. :D
2021. aug. 15. 11:51
 25/31 anonim ***** válasza:
96%
Milyen magánéletedben? Miközben marokmarcsázol? Mert nőt nem láttál még közelről, az tuti.
2021. aug. 15. 11:53
 26/31 anonim ***** válasza:
97%
vagy trollkodsz, vagy valami autista beütésed van..
2021. aug. 15. 12:07
 27/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha az ismerkedési időszakban egy férfi úgy eltűnne, hogy nem lenne elérhető napokig, és email-re hetek múlva válaszolna, akkor ez után az emailje után szintén hetekkel válaszolnék neki annyit, hogy örülök, hogy ezek szerint még életben van, és ez lenne az utolsó életjel, amit rólam valaha kapna.
2021. aug. 15. 13:25
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz paraszt nyugodtan, egy darabig... Aztán a másik megunja szépen. Teljesen mindegy, hogy azért, mert alapvetően tahó vagy, vagy mert bipolárisnak diagnosztizálod magad, vagy mert a nőt marionett-bábunak nézed. Nyilván épeszű ember elhajt a bánatba.
2021. aug. 15. 13:32
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Az mi a fenétől lenne párkapcsolat, hogy "Legyen elérhető olyankor amikor ráérek és lehetőleg tudja szabaddá tenni magát amikor találkozni akarok vele. nekem ezek a fontosak.", egyébként meg ha ő keres, te nem vagy elérhető hetekig, és a privát szférád zargatásának tartod, ha a másik keres??

"Legyen elérhető olyankor amikor ráérek és lehetőleg tudja szabaddá tenni magát amikor találkozni akarok vele."

Erre a célra te fizetős szex szolgáltatást tudsz igénybe venni.

Őszintén szólva nem értem, hogy mit keres ez a kérdés a párkapcsolati problémák kategóriában.

2021. aug. 15. 13:41
 30/31 anonim ***** válasza:
95%
Neked se legyen senkid... B*lfsz.
2021. aug. 15. 19:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!