Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezt érzem vagy bennem van a hiba ?
Röviden annyi hogy mikor a párommal megismerkedtem volt egy nagyon jó női barátja akivel akkor annyira nyalás és közeli viszonyban volt, hogy nekem teljesen rossz és félreérthető érzéseket hagyott.( Sok puszis,ölelő smile, puszis kèpek a laptopban, "hiányzol,várom hogy újra bandázzunk" üzenetek.)
Mondtam,hogy nekem ez túlmutat egy sima barátságon és úgy tűnt megèrtette, visszavett ebből a stílusból és az évek alatt annyi maradt az egészből, hogy ünnepekkor írnak egymásnak vagy ha egy településen vagyunk (nagyszüleik laknak egy városban ) akkor találkozunk vele és a párjával/évente 1-2 alkalom. Ez rendben volt nekem is.
Mi jelenleg egy szép kis nyaraláson vagyunk kettesben, aztán ma reggel látom, hogy írt a lány a páromnak,hogy látta H itt vagyunk és merre?mert ma jönnek ők is.
Párom meg termèszetesen leírta,és azt is hogy majd össze kell fussunk.
Nekem ettől instant gyomorgörcsöm lett, gombóc a torkomban és minden kedvem elment. Ugyanazok az èrzèsek keringenek bennem mint ami régen amikor veszekedtünk miatta a párommal. Nem akarom ezt a pár napos kiruccanást azzal tölteni és még itt is vele jópofizni, ha ilyen èrzèseket kelt bennem. Hogy vonatkoztassak el ettől ? Csak én vagyok túl èrzèkeny és nem kellene felfújjam, felejtsem el ami régen volt mert a párom évek óta velem van?
Szerintem nem sokan nèznèk jó szemmel azt a viszonyt amilyenben ők voltak... És én nyíltan közöltem ezt már az elején, hogy ha ez így van akkor inkább hagyjuk egymást mert tudom magamról mennyit vesz be a gyomrom. De ő inkább engem választott.
Most újra előjött az a rossz érzésem ami akkor volt ... S még csak meg sem kèrdezett, hogy nekem lenne e kedvem velük bandázni, hanem rögtön írta hogy megyünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!