Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez rosszul esik vagy bennem van a hiba?
Majdnem fél éve vagyok együtt a barátommal.
Ez idő alatt én többször megleptem apróságokkal, de én tőle soha semmit nem kaptam. Még a kapcsolatunk legelején (2 hét) volt a születésnapja, amikor a lelemre kötötte, hogy nehogy vegyek neki valamit. Ehhez tartottam is magam, de egy üveg Tokajival azért ünnepeltünk, meg kapott csokit.
Nekem nemrég volt a születésnapom, megígérte, hogy majd valamikor elvizs vacsorázni, ennek örülök is.
Félreértés ne essék, ne vagyok anyagias (nem csak azért, mert nem szorulok rá, hanem mert ilyen a természetem), nem akarom, hogy drága dolgokkal elhalmozzon vagy hogy mindig meglepjen valamivel.
De soha semmit, még egy kocka csokit sem kaptam tőle meglepetésként és ez rosszul esik. Nem kéne ilyesmin fennakadnom?
Ugyanígy vagyok, mint te, a barátom sosem adott semmit nekem. Hasonlóan érzek, mint te. Nem értékes dolgok kellenek, hanem valami, ami rá emlékeztet, amitől mindig elmosolyodok, ha ránézek. Ezért esik olyan rosszul, hogy sosem adott semmit. Szerintem normális, ahogy érzel.
20/L
"ami rá emlékeztet, amitől mindig elmosolyodok, ha ránézek"
igen, pont ez az. :)
:(
sajnálom, hogy te is ilyen "helyzetben" vagy.
Szerintem az, hogy elvisz vacsorázni, jó ajándék, semmivel nem rosszabb, mint ha vesz egy kocka csokit.
Nem tudja kiolvasni a kis fejedből, hogy te mit szeretnél és mit nem.
Nem mindenkinek alap ez a meglepetés mánia, hogy meglepi az kell, különben jön a depi.
Én nőként is azt tudom mondani, hogy nem szeretem a meglepetéseket és abból indulok ki, hogy az emberek többségének a gesztus számít és nem az, hogy meglepetés legyen. De egyre inkább úgy látom, többen vannak, akiknek az a lényeg, hogy hú de meglepődjenek (szülinapon milyen meglepő lehet, ha az ember kap egy csokit, vagy egy virágot :D).
Hozd fel neki valamikor, hogy nagyon szereted az apró meglepetéseket, mert a kisujjából nem fogja kiszopni.
Persze, hogy a vacsi jó ajándék, ezért írtam, hogy örülök is, nem is kell más, együtt vagyunk, szuper lesz.
A meglepetést sem konkrétan úgy értettem, hogy nekem most mindig hú de meg kell lepődnöm, hanem apróságok, hogy "gondoltam rád, itt van valami". Én ilyesmit rendszeresen (nem túl gyakran, de rendszeresen) csinálok, de a szülinapomon én pl. valóban meglepődtem volna egy szál virág vagy csoki miatt, mivel még sosem volt ilyesmi.
Nem ezen rágom magam minden nap, többre értékelem, hogy velem van, csak néha eszembe jut, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy apróságokkal (is) fejezem ki a szeretetemet, pedig nyilván nem mindenki ilyen.
Inkább majd magamba nézek akkor:), mert kizért dolog, hogy ezt felhozzam, ez valakiből vagy jön vagy nem.
És egy idő után elfogom fogadni, ha nem. :)
Csak gondoltam megkérdezem, "hogy megy ez máshol". :)
A kapcsolatokban azért meg kell ismerni egymást. Tehát nem jön magától, hogy kitalálja, hogy neked mivel lehet inkább örömet szerezni.
Ez máshol, legalábbis a legtöbb kapcsolatban úgy megy, hogy ha valami nem esik jól, megbeszélik. Ha valami jólesne, megbeszélik. Ha egyiknek kicsit mások az igényei, megbeszélik. Összecsiszolódnak, kitapasztalják egymást.
Nem úgy, hogy álmodozok, meg reménykedek benne, hogy a másik olvas a gondolataimban. Nincs olyan kapcsolat, amiben a jó kommunikáció ne lenne elengedhetetlen.
Semmiképp ne hidd, hogy a barátod hibája, hogy nulla infóból nem tudja, hogy te meglepetéseket szeretnél.
Ennek így, ebben a formában nem kellene rosszul esnie.
Akkor megérteném, ha tudná hogy erre vágysz és mégsem venné a fáradtságot, hogy néha meglepjen egy szál virággal, vagy valami aprósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!