Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, vagy ez normális?
Régebben mindig tartós párkapcsolatra vágytam (megjegyzem, ilyen azóta sem volt), most pedig - az első rövid, meghiúsult kapcsolatomat követően - inkább kalandokat, tapasztalatszerzést szeretnék. Attól tartok ugyanis, hogy "kifutok az időből", és 18-20 éves koromra továbbra is ilyen kevés tapasztalatom lesz a fiúkról.
Tehát, furcsa, hogy most már inkább a rövid kalandokat keresem, vagy ez normális? Más is járt már így vagy hasonlóan?
17/l
Köszönöm az eddigi válaszokat!
És nem, nem egyéjszakás kalandot akarok, szexről szó sincsen Nem annyira rövidre gondoltam, hanem mondjuk néhány hétre-hónapra.
21 éves leszek, nekem eddig 3 rövidke 1-2 hónapos kapcsolatom volt, és egy fél éves.
Most együtt vagyok egy fiúval már egy éve, és amit az eddigi kapcsolataimból összesen tanultam/tapasztaltam még mindig nem ér fel azzal, amit most ebből a (viszonylag) tartósnak mondhatóból. Szerintem egy komoly, tartós kapcsolatból tanul az ember igazán.
És ne félj, hogy kifutsz az időből! :)
bocsi, hogy nem éppen a kérdésre válaszoltam...
tök normális, amit érzel, hogy tapasztalatot szeretnél. de szerintem feleslegesek az aggodalmaid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!