Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt pasim, és nem is csókolóztam még. Szerintetek ez normális? Bennem van a hiba?
Én randiznék veled. A végén megtudnánk benned volt-e a hiba.
25F
Az attól függ, hogy milyen tulajdonságaid vannak...
pl mersz kezdeményezni, nem vagy gátlásos, nem vagy túl zárkózott? ha ezek a problémák nem állnak fenn, akkor nem hiszem, hogy benned van a hiba... :)
Valóban, mivel bennem :D
A kérdésre válaszolva pedig; ezt mi így nem tudhatjuk, egy kicsit nézz magadba, és gondolkozz el, hogy vajon mit csinálhatsz rosszul, túl zárkózott vagy, esetleg forítva, túlságosan nyitott, és ezzel riasztod el a fiúkat stb...
Talán túlságosan szeretnél magadnak párt találni. Hidd el, a fiúk ezt megérzik, s ezzel elriasztod őket.
Szóval például, ha egy srác kedvesen hozzád szól, akkor ne gondolj már rögtön arra, hogy "hú, ő lesz a férjem".
Remélem érted mire gondolok. :) Sok sikert!
Én is randiznék veled, ha érdekellek dobj privátot :)
17/F
nem vagy normális...de nem azért.....
hanem mert 16 vagy még csak, és ilyen kérdéseket teszel fel.
ha 30 lennél megértem.... de még egy pisiske vagy.
Könyörgöm 16 évesek vagyunk.-
Igen ilyen korban kell az ilyeneket elkezdeni, de még nem vagy elkésve.
Az a nem normális,a mikor kis pisisek 13 évesen már ott alszanak a pasijuknál.
Egyébként 1 hónapja mindez rám is igaz volt : se pasim, se csók még soha......
Most már van.
Ne siess el semmit.Nem érdemes.
Sok szerencsét és benned sztem nincs hoba.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!