Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Bennem van a hiba? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Bennem van a hiba? (lent)

Figyelt kérdés

több,mint másfél éve vagyunk együtt a barátommal,már le is feküdtünk meg minden,nagyon jól elvagyunk,nem veszekszünk,szinte minden tökéletes :)

Néha rájön h az utcán fogdos és az nekem kicsit furcsa,szégyenlősebb fajta vagyok és kicsit zavar.

Itthon is van mikor csak ketten vagyunk a szobába és elkezd fogdosni,felizgul és azt akarja h feküdjünk le pl délután mikor mindenki otthon van..

Én vagyok túl "prűd",vagy ez tényleg normális és nem kéne ellenkeznem?

18/L (a barátom is 18 éves)

2012. jún. 7. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen még a verebet is megdugná az ember röptében, és még pár évig ilyen intenzív marad majd a párod érdeklődése.

Ezzel nincs is baj, csak kordában kellene tartani mások előtt, főleg miattad, mert ez neked kellemetlen. Ha emiatt veszekednétek, akkor tudnod kell, hogy nem kell belemenni nyilvános fogdosásba, szexbe csak azért, mert a pasid fiatal kan és nem bír magával.

Nem vagy prűd, a pasid meg kanos, de azért vagyunk emberek, hogy uralkodni tudjunk magunkon.

2012. jún. 7. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
a 2.-nál te vagy túl prűd, az 1-nél meg ő túl "heves" de örülj neki, hogy nem tud neked ellenállni, az én barátom néha inkább gépezik még akkoris, mikor szexi fehérneműben ülök mellette és simogatom.... :(
2012. jún. 7. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te vagy túl prűd. És még az idézőjel sem kell:) De szégyenlősnek is mondhatjuk. A szüleid szerintem tudják, hogy le szoktatok feküdni egymással, nem kell ezen parázni. Olyankor legfeljebb csendben csináljátok. Ha nagyon nem esik jól, akkor hagyd, majd kinövöd később. Legalábbis én kinőttem. Srác meg biztosan duplán izgatónak talál ha nem vagytok kettesben, a "lebukás veszélye" miatt. Örülj neki, hogy ilyenkor is kíván, mert a végén még eljön az idő, hogy nem fog így spontán beindulni rád és unalmas leszel neki.
2012. jún. 7. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Finoman nyugodtan megmondhatod neki, hogy nyilvánosság előtt ne fogdosson, sok lány még szereti is ugyan.... de hát mind a nők mind a férfiak rengeteg félék...
2012. jún. 7. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
ha otthon annyit dugtok amennyit akar, akkor az utcán nem lesz olyan....
2012. jún. 7. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Beszéljétek meg.Szerintem nem vagy prűd.Nem kell az utcán fogdosnia.Nekünk volt egy jelünk ami azt jelentette kivánjuk egymást.Tök izgi volt mikor a kávézóban a párom leadta a jelet,szinte leizadtam mert tudtam mi van,de a környezetünk nem vett észre semmit.
2012. jún. 7. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
3. vagyok, azt kihagytam, hogy az utcán fogdosásban igazat adok neked. Az túlzás, és neveletlen dolog.
2012. jún. 7. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Szexmániás a pasid. A csajok többnyire utálják az ilyet. Nem csoda hogy téged is zavar. Az összes csaj ezt említi első kifogásként amikor ismerkednek. Érdekes, hogy 1,5 évig jutottatok.
2012. jún. 7. 22:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.. rájöttem,h nem is olyan nagy baj h kíván engem,sőt:) csak kellemetlen mikor az utcán fogdos,de azt meg tudtuk beszélni :)

Ne értsétek félre,nem utálom az esetleges "szexmániáját".. csak zavaró egy kicsit. de ez legyen a legkevesebb,maximum alkalmazkodunk egymáshoz,ezt is meg lehet beszélni.

És eszemben sincs emiatt dobni vagy valami,imádom és nem haragszok érte amiért kíván és nem bír viselkedni:D

2012. jún. 10. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem normális az esetében. Én is ezt csinálom a barátnõmmel (ha éppen nem õ velem)
2012. jún. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!