Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, bennem van a hiba?
Amikor megismerkedtem a párommal, a barátja kitalált rólam különböző sztorikat, amiről ügybuzgón mesélt a páromnak (később néhány sztorira azt mondta, hogy csak viccelt). Ő természetesen végig is hallgatta. Különböző kérdéseket is tett fel neki. Miután tudomásomra jutott az egész, nagyon rosszul érintett, hogy a párom nem állt ki kellőképp mellettem. Ez alatt azt értem, h szavakkal nem "állította félre", hogy ne avatkozzon a dolgainkba. Természetesen ők azóta is barátok, de köztünk azóta megváltozott minden. Azt várná a párom, hogy vele is úgy bánjak, mintha mi sem történt volna. Járjunk el együtt szórakozóhelyekre, holott a "barát" úgy tesz, mintha nem is ismerne engem, mikor találkozunk az utcán. Az illem legalapvetőbb fogalmával sincs tisztában - hogy köszönni szokás.
A párom nem ért velem egyet abban, hogy nem akarok elmenni velük sehova, ha a barát is jelen van.
A kedvesem minden haver barátnőjének megadja a kellő tiszteletet. Az ő barátai azonban semmibe vesznek. Aztán a párom nem érti, hogy miért így gondolkodok, mondván, hogy nem velük, hanem vele mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!