Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a kapcsolatról? Tűrjek, vagy ne? Esetleg csak velem van a hiba? .
én is 5 évig fogok valószínűleg az egyetemen ...-ni
NADE! Szerintem nincs okod kétségbe esni! Számít rád, szeret! Nem lehet mindig veled!
Hát nem tudom.Az hogy a 3.helyen vagy,ráadásul a barátok után....az több mint furcsa.Én csak a saját tapasztalatommal tudok élni.Az n barátom 24 éves,én 20.
2és fél éve vagyunk együtt.Ő is pestre jár egyetemre,de miattunk nem lett koleszos,hanem minden nap bejár(100km tőlünk pest),hogy nehogy ne találkozhassunk.Persze ő is rengeteget szokott tanulni,de szinte minden nap találkozunk és hétközben 1szer alszik itt plusz hétvégén. Szerintem simán meg tudnátok ezt oldani ti is,hiszen nem hinném,hogy egész álló nap tanul.De én ebbe a helyzetben valami sunnyogást is érzek...
Azért próbáld ezt megbeszélni vele és valamilyen kompromisszumot kötni.
Szerintem hagyd ott. Ennél csak jobbat kaphatsz. Az én meglátásom szerinte ez a srác egy kis köcsög.
Ha most így bánik Veled később még rosszabb lesz.
Megváltoztatni úgysem tudod.
Szerintem vagy meleg vagy valami Oedipus komplexusa lehet.
Ha meg ilyen hagulatember, hogy egyszer nincs kedve beszélgetni aztán meg telefonon kér bocsánatot, akkor később ha nem úgy jön be neki az élet, ahogy szeretné majd leissza magát, megver aztán szintén telefonon kér bocsánatot.
Hagyd ott. Szerintem Te is tudod, hogy ez lenne a legjobb döntés különben nem írtál volna ide.
Biztos vagyok benne, hogy a döntést is valójában már meghoztad, csak most igazolni próbálod a döntésedet.
Kedves utolsó válaszoló!
Igazad van abban, hogy tudom már belül, hogy mit kéne tennem, és ez tényleg ilyen próbálkozás már, hogy másis igazolja, hogy nem én döntök rosszul..Csakhát, ez ugyebár nem olyan könnyű, mivel én szeretem...De ez nem elég egy normális párkapcsolathoz sajnos :(
én is ilyen helyzetben vagyok...csakhogy mi egy városban lakunk és ennek ellenére már 2 hete nem találkoztunk..:S:(
én is úgyérzem h szakítanom kéne..de nem vagyok egyelőre képes mert nagyon szeretem...annak ellenére h nagyon szenvedek miatta...:S :'(((( pedig ez lenne nekem a "legjobb"(?) csak még nem tudom rászánni magam a szakításra mert félek h megbánom.ennyire még senkit sem szerettem...a szűzességem is vele vesztetem el..
szóval egyelőre én is nagyon döntésképtelen vagyok...:S:(((
az eszem azt mondja h azonnal szakítsak...a szívem pedig azt h semmiképp se....:S:'((
én 17/L
a barátom 18/F
Majd egy idő múlva nevetni fogtok azokon az érzelmeken amiket szerelemnek hisztek. Csak az agyatok által termelt hormonok hatását érzitek, ami miatt nem látjátok a másik hibáját vagy ha látjátok is figyelmen kívül hagyjátok.
Hallgassatok az eszetekre és szakítsatok.
Még 20 éves korom előtt én is voltam ilyen helyzetben, amikor hasonló dolgok jártak a fejemben és most pár évvel később nevetségesnek tartom az akkor magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!