Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a kapcsolatról? Tűrjek, vagy ne? Esetleg csak velem van a hiba? .

Figyelt kérdés
A barátommal majdnem 2 éve vagyunk együtt. Én 18, ő 23 éves. Az a gond, hogy Én pesti vagyok, ő pedig vidéki, bár fenn él Pesten ( van egy lakásuk) mert tanul, dolgozni is itt akar, a bátyjával él, aki minden hétvégén hazautazik, barátom-elvileg-2hetente utazik haza hétvégére. Anyukája eléggé beleszól az életébe, napi 1 órát legalább beszélnek telefonon (holott barátom már így fenn él pesten kb 5 éve - amióta egyetemista. mégis reggel, este teelfonoznak..), sokszor úgy vagyok ott, hogy anyukájának azt mondja, egyedül van, mert nem értené meg.Állítólag nem velem van a baja, hanem azzal, hogy a fiacskája jól tanuljon (barátom 12 évig színtiszta kitűnő tanuló volt, egyetemistaként is szintén jeles tanuló, igaz, én nem jeles, hanem 4.5-ös átlagú vagyok, szerintem emiatt nem kéne így tiltani..) És emellett a probléma mellett még az is a baj, hogy úgy érzem, én vagyok számára az utolsó a "fontossági listán". Első a tanulás, ami nem baj, majd a család - amibe szerinte 2 év után se tartozom bele - majd a barátok( ha én kérem maradjon pesten, van hogy nemet mond - sokszor van ez, miattam nem változtat ugyanis a döntésén, de ha a barátai, akkor simán fennmarad inkább), majd ezután követezem én.. ha épp minden klappol, fennmarad pesten, ráér, nincs tanulás, baráti találkozás (oda azért énis menni szoktam, de azért az mégsem ugyanolyan mint kettesben) akkor ámehetek hozzá - ő ugyanis nem szeret nálam lenni, neki az a kényelmesebb... Ezek a problémák állandóan feljönnek, amikor meg akarom beszélni vele azzal szokott jönni, hogy "nincs kedve megbeszélni"... Aztán meg egyszercsak felhív, hogy tudja, igazan vab, bocsássak meg, megpróbál innentől többet velem is lenni.De ebből sose lesz semmi, persze.. Mostani helyzet pl: szombaton találkoztunk utoljára - baráti összejövetel, hétközbe nem találkozunk, hétvégén bár pesten marad, tanulnia kell így velem nem találkozik, jövőhét közbe sem, majd jövőhét végén nemtudja fenn marad-e( a szempont most sem én vagyok, hanem hogy lesz-e vizsga, vagy nem...) aztán következő hétvégén hazamegy, majd fennmarad pesten (ok: barátok...) vekem hét közben pedig nem találkozik. Mostmár vagy 2 hónapja kb 2hetente találkozunk, és ő szervezi így, simán beleférne hogy velem is találkozzon (akinek annyira tanulnia kell, hogy fér bele egy hétvége alatt 6 óra buszozás haza - ez odavissza, már egybe - és otthon is persze kevesebbet tanul mert nem lehet fenn amíg akar, nem akkor ebédel és addig amíg akar...Ezekhez képest, azt mondja, szeret, és hiányzom neki. Állandóan hív, telefonon szoktunk beszélni,esetleg msn-en, nem csal meg, meg semmi iylesmi, első bnője vagyok.. Alapvetően tudom hogy szeret, csak hát ezek a dolgok elbizonytalanítanak...Nektek mi a véleményetek erről?Elnéznétek ezeket a dolgokat?
2010. máj. 26. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

én is 5 évig fogok valószínűleg az egyetemen ...-ni

NADE! Szerintem nincs okod kétségbe esni! Számít rád, szeret! Nem lehet mindig veled!

2010. máj. 26. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
hát én biztos nem nézném el a páromnak ha így törödne velem. szerintem üljetek le és beszéljétek meg.
2010. máj. 26. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.Az hogy a 3.helyen vagy,ráadásul a barátok után....az több mint furcsa.Én csak a saját tapasztalatommal tudok élni.Az n barátom 24 éves,én 20.

2és fél éve vagyunk együtt.Ő is pestre jár egyetemre,de miattunk nem lett koleszos,hanem minden nap bejár(100km tőlünk pest),hogy nehogy ne találkozhassunk.Persze ő is rengeteget szokott tanulni,de szinte minden nap találkozunk és hétközben 1szer alszik itt plusz hétvégén. Szerintem simán meg tudnátok ezt oldani ti is,hiszen nem hinném,hogy egész álló nap tanul.De én ebbe a helyzetben valami sunnyogást is érzek...

Azért próbáld ezt megbeszélni vele és valamilyen kompromisszumot kötni.

2010. máj. 26. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd ott. Ennél csak jobbat kaphatsz. Az én meglátásom szerinte ez a srác egy kis köcsög.

Ha most így bánik Veled később még rosszabb lesz.

Megváltoztatni úgysem tudod.

Szerintem vagy meleg vagy valami Oedipus komplexusa lehet.

Ha meg ilyen hagulatember, hogy egyszer nincs kedve beszélgetni aztán meg telefonon kér bocsánatot, akkor később ha nem úgy jön be neki az élet, ahogy szeretné majd leissza magát, megver aztán szintén telefonon kér bocsánatot.

Hagyd ott. Szerintem Te is tudod, hogy ez lenne a legjobb döntés különben nem írtál volna ide.

Biztos vagyok benne, hogy a döntést is valójában már meghoztad, csak most igazolni próbálod a döntésedet.

2010. máj. 26. 19:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Igazad van abban, hogy tudom már belül, hogy mit kéne tennem, és ez tényleg ilyen próbálkozás már, hogy másis igazolja, hogy nem én döntök rosszul..Csakhát, ez ugyebár nem olyan könnyű, mivel én szeretem...De ez nem elég egy normális párkapcsolathoz sajnos :(

2010. máj. 26. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:

én is ilyen helyzetben vagyok...csakhogy mi egy városban lakunk és ennek ellenére már 2 hete nem találkoztunk..:S:(

én is úgyérzem h szakítanom kéne..de nem vagyok egyelőre képes mert nagyon szeretem...annak ellenére h nagyon szenvedek miatta...:S :'(((( pedig ez lenne nekem a "legjobb"(?) csak még nem tudom rászánni magam a szakításra mert félek h megbánom.ennyire még senkit sem szerettem...a szűzességem is vele vesztetem el..

szóval egyelőre én is nagyon döntésképtelen vagyok...:S:(((

az eszem azt mondja h azonnal szakítsak...a szívem pedig azt h semmiképp se....:S:'((

én 17/L

a barátom 18/F

2010. máj. 26. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Majd egy idő múlva nevetni fogtok azokon az érzelmeken amiket szerelemnek hisztek. Csak az agyatok által termelt hormonok hatását érzitek, ami miatt nem látjátok a másik hibáját vagy ha látjátok is figyelmen kívül hagyjátok.

Hallgassatok az eszetekre és szakítsatok.

Még 20 éves korom előtt én is voltam ilyen helyzetben, amikor hasonló dolgok jártak a fejemben és most pár évvel később nevetségesnek tartom az akkor magamat.

2010. máj. 26. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is épp így vagyok vele! Hogy bár tudom, ezt kéne tennem, nem megy, mert szeretem... Ez így elég nehéz :S
2010. máj. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!