Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Jelenlegi helyzet: Én F27 vagyok,párom meg N26.

Számtalanszor előfordult már hogy csak 2 hetente jön át hozzám, de akkor is azért jön mert Én kérem meg rá az az minden alkalommal Én találom ki hogy aludjon nálam.

Ő hozzá nem lehet menni,mert a szüleivel él és Ők azt nem díjazzák elmondása szerint. Már 1 éve lassan hogy együtt vagyunk de még mind a mai napig nem láttam a szüleit és nem is kíván engem bemutatni.

Mindig Én hajtok, Én kaparok után és most is eljött az ominózus hétvége, de most nem jön mert azt mondja hogy be van fordulva és így nincs kedve.

Nekem kicsit rossz ez a 2 hetente egyszer együtt alvás.

Már beszéltem vele erről :azt mondja hogy a pénz miatt nem jön át mert gyülyteni akar.Szájra puszi van de csók sosem, pár sex van, de mint láthatjuk 2 hetente egyszer vagy 3 hetente,mert épp nincs kedve vagy nincs pénze elmondása szerint.

Most hogy ezt ismét eljátszotta velem, bevettem a leszarom tablettát, hát nem tudom hogy meddig bírom tartani.

Ti mit gondoltok erről?

2011. nov. 14. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Keresgélj mellette mást. Szerintem Ő csak a "ló nincs, jó a szamár is" elv miatt van veled. 22F
2011. nov. 14. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nincs meg az a nagy szerelem, az biztos.

Keress egy komolyabb kapcsolatot, ebből biztos, hogy nem lesz semmi!

2011. nov. 14. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem látok arra esélyt, hogy ez hosszútávon működjön :(

Sajnos ez van.

Szerintem keress mást, mert ha tényleg csak keresed őt az igencsak egyoldalú.

2011. nov. 14. 16:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden nap beszélünk telefonon és amikor együtt vagyunk mindig jól érezzük magunkat. Egyszerűen nem is értem Őt,hogy mi a baja velem.
2011. nov. 14. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Làthatóan eltèrnek az igényeitek,másfajta kapcsolatra vàgytok.Szerintem ezt felesleges erőltetni.
2011. nov. 14. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy jó barátom egy ehhez nagyon hasonló helyzetben volt (még korban is), ő végül megunta és szakított a nővel.
2011. nov. 14. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
2011. nov. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!