Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? (lent)
A párommal öt éve vagyunk együtt.Szeretem és ő is engem ezzel nincs gond,de nagyon ellentétesek vagyunk.Én pörgősebb,harciasabb,tüzesebb vagyok ,ő pedig kicsit olyan befáradt már.Másokkal szemben nem ilyen ,ha társaságban vagyunk megfigyeltem hogy olyankor életvidámabb mint velem.Az elejétől gondok vannak a szexuális téren ,az ágyban minden ok,csak ritkán kerülünk oda:S
Ő nem az a tipikus szexmániás pasi,mindegyik barátnőjével igy volt.Volt olyan év hogy csak egyszer voltunk együtt,de nem csal engem mert a munkában"szem"előtt van,ugyhogy ott nem tud ha nem dolgozik mindig velem van,nem jár nélkülem sehova szóval nincs rá alkalom amikor megtegye még ha ez naivan is hangzik.
Átbeszeltük már milloszor hogy másképp kéne,több romantika több szex több beszelgetés egymással törődés kellene de nem müködik csak pár napig.
Én se vagyok szexmániás (szerintem :)), de ha nincs a párommal legalább heti 3 szex (orgazmussal), elég rosszkedvűvé és nyűgössé tudok válni. El sem tudom képzelni, hogy valaki hetekig vagy hónapokig ne csinálja. Ha neked ez így jó, nem gáz, de szerintem pont azért tetted fel a kérdést, mert nem jó...
33N
Jól olvastam hogy 1év/ 1 alkalom?
Ha elírtad akkor van megoldás a más stílusra. Mi is ilyenek voltunk, és 5 éve vagyunk együtt, de mi kb a 3 évre sok balhé után összecsiszolódtunk. Én kicsit lassítottam ő meg mellettem felpörgött kicsit. Szóval kb egál.
Ha nem írtad el akkor nem igazi kapcsolat, mert a szex a természetes velejárója, nem kellene lemondanod róla.
"Ez a tipikus ülünk a meleg szarban típusú kapcsolat."
Hehe, ez jó megfogalmazás. Ez durván szólva tényleg így van.. És nagyon sokan csinálják ezt! :S
Ó te szegény...!
Hát nem lennék a helyedben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!