Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erröl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erröl a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Van egy fiu és egy lány akik kb 3 hónapja járnak. A fiu most elment nyaralni a balcsira ami alatt egy darab smst küldött a lánynak pedig már vagy 5 napja ott van. Ma irt neki a lány hogy mikor jön haza mire a fiu bejelentette hogy még lennt marad, de ezt nem közölte volna ha alány nem ir neki smst ...Amit még tudni kell, hogy elég keveset találkoznak(munka miatt), szex nem volt, és a fiu nem sokat keresi a lányt aki probált vele erröl beszélni de nem tul sok javulás mutatkozik..

Nemtudom mit gondoljak erröl..:S szerintetek?

2010. júl. 12. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
kakild le
2010. júl. 12. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

beszéld meg a barátnőiddel......nem tök lényegtelen ki-mit gondol???????????? Idegen emberek véleménye miért olyan fontos???

:S:S:S

2010. júl. 12. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egy így nem működő kapcsolat... a csaj helyében én biztosan tovább lépnék. Látszik, hogy a pasi nem szereti a csajt... És igen, benne van a pakliban, hogy csalja a pasi a lányt...
2010. júl. 12. 19:40
 4/7 anonim válasza:
51%

Én fiú létemre a következő képen látom:

Elég valószínű hogy a fiú szereti a lányt csak hát a balaton nem mindennapi élmény.Igen lehet ezenkívűl érzéketlen is,de talán én se írnák ha mondjuk nincs sok pénzem a telefonomon főleg ha tudom hogy sok ideig leszek ott.Amúgy szerintem még 5 nap nem a világ vége :) (Sok sikert a továbbiakban)

2010. júl. 12. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy neki fontos:S
2010. júl. 14. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Le se sz*r.
2010. júl. 14. 13:02
 7/7 anonim válasza:
A fiúknak elég sokszor nem jut eszükbe vmi, ami számunkra egyértelmű és alap dolog. Sajnos így vannak beállítva :S Ha egyébként látszik, hogy a fiú odavan érted (gondolom te vagy az a lány.. :) és szeret, akkor annyira nagy dolgot nem kell keríteni az egészből.. Ha amúgyis ez van, hogy le se szar téged, minden fontosabb, nem keres, nem foglalkozik veled stb. akkor nem szeret, és csak az idődet vesztegeted. Mert ha fontos lennél neki, akkor keresne, és örülne minden pillanatnak, amikor veled lehet. Próbáld meg azt, hogy nem keresed, és leszarod... aztán bízzunk benne, hogy keresni fog..
2010. júl. 14. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!