Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erröl a kapcsolatról?
Van egy fiu és egy lány akik kb 3 hónapja járnak. A fiu most elment nyaralni a balcsira ami alatt egy darab smst küldött a lánynak pedig már vagy 5 napja ott van. Ma irt neki a lány hogy mikor jön haza mire a fiu bejelentette hogy még lennt marad, de ezt nem közölte volna ha alány nem ir neki smst ...Amit még tudni kell, hogy elég keveset találkoznak(munka miatt), szex nem volt, és a fiu nem sokat keresi a lányt aki probált vele erröl beszélni de nem tul sok javulás mutatkozik..
Nemtudom mit gondoljak erröl..:S szerintetek?
beszéld meg a barátnőiddel......nem tök lényegtelen ki-mit gondol???????????? Idegen emberek véleménye miért olyan fontos???
:S:S:S
Én fiú létemre a következő képen látom:
Elég valószínű hogy a fiú szereti a lányt csak hát a balaton nem mindennapi élmény.Igen lehet ezenkívűl érzéketlen is,de talán én se írnák ha mondjuk nincs sok pénzem a telefonomon főleg ha tudom hogy sok ideig leszek ott.Amúgy szerintem még 5 nap nem a világ vége :) (Sok sikert a továbbiakban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!