Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? (lent)

Figyelt kérdés

A párommal öt éve vagyunk együtt.Szeretem és ő is engem ezzel nincs gond,de nagyon ellentétesek vagyunk.Én pörgősebb,harciasabb,tüzesebb vagyok ,ő pedig kicsit olyan befáradt már.Másokkal szemben nem ilyen ,ha társaságban vagyunk megfigyeltem hogy olyankor életvidámabb mint velem.Az elejétől gondok vannak a szexuális téren ,az ágyban minden ok,csak ritkán kerülünk oda:S

Ő nem az a tipikus szexmániás pasi,mindegyik barátnőjével igy volt.Volt olyan év hogy csak egyszer voltunk együtt,de nem csal engem mert a munkában"szem"előtt van,ugyhogy ott nem tud ha nem dolgozik mindig velem van,nem jár nélkülem sehova szóval nincs rá alkalom amikor megtegye még ha ez naivan is hangzik.

Átbeszeltük már milloszor hogy másképp kéne,több romantika több szex több beszelgetés egymással törődés kellene de nem müködik csak pár napig.

2010. okt. 1. 17:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már van 2gyermekünk .Én tényleg szeretem és ő is csak lehet én szerelem nélkül nem tudok élni:S Az meg persze idővel elmulik.Ha nekem is lenne valaki mellette akkor könnyebb lenne kilépni de nincs mert nem tudok odáig eljutni,hüséges tipus vagyok és nem tudnám megcsalni:/
2010. okt. 1. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Megfogod tenni,nö vgy és vannak szükségleteid.Ezt ugy értem amit a jelenlegi nem ad meg azt megadja más.Nekem 6ho után telt be a pohár,hogy egy érintés nem sok annyi nem volt,én meg baromira kivántam de leszarta mit szeretnék.

Tapasztalat.

Elsö válaszoló voltam

2010. okt. 2. 08:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Csak az az érdekes és ezt minden beképzeltség nélkül mondom hogy nagyon sok férfi "meghalna értem",rengeteg olyan van aki akar engem és boldog lenne ha olyan nője lehetne mint én ,csak éppen annak nem kellek akié vagyok?!

nem értem őt:(

2010. okt. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!