Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedtek erről a kapcsolatról? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves "kis" lányom. Beleszeretett és együtt jár egy nála 9 évvel idősebb férfival. Végül is nincs a sráccal semmi gond. Tisztelet tudó, jó modorú. Van egy kis vállalkozása, rendesen dolgozik. Kocsija, háza van. Nem iszik, nem az a kicsapongó fajta. De mégiscsak jóval idősebb a lányomnál. Aggódom.
Ti szülőként mit szólnátok egy ilyen kapcsolathoz?
2011. nov. 20. 14:04
1/4 anonim válasza:
elhiszem, hogy félted, de ha tényleg rendes srác és boldoggá teszi a lányodat, akkor ez egy jó kapcsolat, főleg, hogy még jó példát is mutat neki: rendesen dolgozik, önállóan él.
ha nagyon aggódsz, mond el neki, biztosan megnyugtat majd.
gondolj bele, 10 év múlva, lehet az esküvőjét tervezi majd és te akkor is ugyanúgy félteni fogod!
2/4 anonim válasza:
Én nem aggódnék igazából.A lényeg,hogy a lányod ne hanyagolja el a tanulmányait!Támogassák,szeressék egymást:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is beszéld meg vele! De csak finoman, ne úgy mint ha ő bármiben is hibás lenne...hiszen nem az. Vannak ilyen esetek. Keresztanyám, aki már elég idős egy nála 20 évvel idősebb férfiba lett szerelmes és csodálatos házasságban éltek. A 9 év még nem is olyan nagy időkülönbség...
4/4 anonim válasza:
Én nem aggódnék, hiszen 26 éves a srác. Ha nem megy csődbe, akkor pár év múlva úgyis lecseréli a lányodat egy fiatalabbra, vagy jobbra, hiszen megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!