Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetek érdekelne! Normális-e ez vagy bennem van a hiba?
Nem tudom miért furcsállod azt 5-6 órát, én bármelyik barátommal, barátnőmmel, haverommal (nemtől függetlenül) eltöltök ennyit simán, sokszor többet is, akár kettesben is, önmagában nincs ebben semmi.
Abban viszont egyetértek, hogy bemutathatna neki, ha tényleg nincs köztük semmi, azt látni fogod és legalább megnyugszol. Vesd fel neki a témát, sokat el fog árulni az, hogyan reagál erre a kérésedre.
Évente három-négy alkalommal találkoznak. Mégis mit vársz, hogy annyi legyen a beszélgetésük, hogyaszondja: sziasziahogyvagyjólésteénisjólsziaszia? Naná, hogy órákig fognak beszélgetni.
Szóval igen, ez teljesen normális + túl féltékeny vagy.
Én is jóban vagyok az exemmel, de ennek nem tenném ki a párom.
Szerintem nem normális, hogy valaki elvárja a társától azt, hogy elviselje ezt az 5-6 órát.
Ez nagyon gáz, sajnálom, kérdező. Én nem tudnék ezek után megbízni benne, nem is erőltetném tovább a dolgot.. Ha nem kérdezel rá, akkor meg se tudod? Áh, felejtős.
"Tanulságos ez a mai nőkről." - Azt azért hozzátenném, hogy ez nem a mai nőkről tanulságos, hanem erről a nőről. Remélem találsz egy normális értékrenddel rendelkezőt, mert vannak bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!