Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jackie Chan? Érdekelne.

Jackie Chan? Érdekelne.

Figyelt kérdés
A részeges karatemester 1. című filmben, hogy hogy emlegetik Bill gatest, meg egyéb hírességeket..? Amikor az a 2. VH-előtt játszódik. Régen láttam ezt a filmet, és tegnap ujra megnéztem, de ilyenre nem is emlékeztem, vagy csak nem tünt fel..De 1xűen nem értem.

2014. júl. 14. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A magyar szinkron mindig is béna volt.
2014. júl. 15. 07:57
 2/2 soldierdan ***** válasza:
Nem feltétlenül a szinkron hibája. Az összes hongkongi és más ázsiai (kínai,japán,koreai, stb.) csak angol szinkronnal kerül Magyarországra. Na most Jackie Chan híres arról, hogy saját maga készíti el filmjei angol szinkronját (Hongkong két nyelvű volt), de időközben azok a kópiák vagy tönkre mentek vagy elvesztek. Olyan 1994 körül amikor is a Miramax elkezdte a filmjeit kiadni VHS-en új szinkronokat csináltattak és hogy jobban eladhatóak legyenek Amerikában beletették ezeket kifejezéseket/neveket.
2015. okt. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!