Titeket érdekelne egy érdekes játék harcművészekkel mint pl Oyama, Bruce Lee, Van Damme, Jackie Chan, Chuck Norris? Ezt nézzétek érdekes.
tegnap küldtek nekem youtube on ezt a videót ami nagyon felkeltette a figyelmem ráadásul az oldal is elnyerte tetszésemet. ha nektek is tetszik lájkoljátok azt az oldalt tényleg jó. a link ott van a leírásban. (adminnak üzenem előre hogy kérdést fel tettem és ne törölje le mint múltkor ráadásul mások is oszthattak meg ilyet :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=YZ0guVme4ow&feature=plcp
mellesleg az ő igaz történetükről,életükről szólna és klassz is a játék. szerintem nagyon ösztönző hogy más is elkezdje a harcművészetet és egy jó nap után miért ne játszhatnánk egy ilyennel? (felteszem ezt a szórakozás kérdésnél is de biztos érdekel titeket is.)
te szájkaratét tanulsz igaz? az is a valósághoz tartozik :-)
de ha nem is tetszene akkor is támogatnám ugyanis sok gyereket nem csak a gép elé kötne le de tényleg inspirálná hogy gyakoroljon. viccet félretéve szerintem jó ötlet. elejét még nem sértésnek szántam. :)
Soldier76:
Én igazán nem akarok "szájkaratézni" de egy ilyen játék is csak annyi embert ösztönözne a küzdősportokra, mint a Tekken vagy a Street Fighter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!