Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan kérés az, ha szeretném hogy gyerekvállalás előtt a párom nevén legyen a lakás amiben lakunk a szülei helyett?
Sziasztok.
A történet borzasztó hosszú, nem is írom le az egészet. A lényeg annyi, hogy amelyik lakásban most lakunk a párom édesanyja nevén van. Már többször is volt róla szó, hogy átt lesz íratva, mert gyakorlatilag évek óta itt lakunk, de ez még nem történt meg. Ráadásul páromnak nagyon sok összeggel tartozik az édesanyja, hisz párom rengeteget segített rajta anyagilag is.
Most felmerült a gyerekvállalás, de én mondtam, hogy csak úgy szeretném ha a párom nevén lesz végre a lakás. Erre kaptam egy keveset, hogy miért hozok ilyen feltételt.
Azt fontos tudni, hogy párom anyja a múltjában eljátszotta a pénzt, és félek, sőt borzasztó bizonytalannak tartom azt, hogy így ide szüljek gyereket.
Lehet fölösleges ezen rugóznom, de én akkor is nyugodtabb lennék.
"ha a fia nevén lenne a lakás,és a kérdező elkezdene duruzsolni,hogy a felét írja már a nevére a párja,akkor már megtehetné. "
Ez már túlkövetkeztetès. Normális ember ilyet nem tesz. Aki meg igen, az meg is èrdemli.
Hitelt nem kèrsz ok, ez is egy elgondolkodtató solásmód, de akkor hoby akarsz biztos otthont mondjuk egy gyermekvállaláshoz?
Ugyanúgy ki lehet tèhed tenni röptében.
Az meg akkor mindegy is, hogy anyós mit tesz a házzal, ha ház van, tudtok menni albèrletbe.
Ja hogy úgy èrted, hogy ti vesztek fel egy esetleges házra. Bocs fèlreèrtettem az előzményei miatt. A te szemszögből nèzve mièrt ne lenne bizonyzalanabb, mint az amiben vagytok?
Azt legalább ti utaljátok. Lakni kell valahol. Ha albèrletet tudtok fizetni, akkor törlesztőt is. A mai albèrletárak mellett a törlesztő mèg kevesebb is, mint a bèrleti díj, ès legalább nem ablakon kidobott pènz.
Ès mint mondtam, ti utaljátok. Nincs az, hogy hirtelen kidobnak titeket. Mièrt, szerinted az albèrletnèl nem állnak fenn ez a helyzet? Tudod hány ismerősömnek kellett "hirtelen" költöznie csak mert a tulaj meggondolta magát? Hát nem egynek, ès nem is kettőnek... Volt amelyiknek 1 napja volt kocuccolni onnan, mert elárverezték az ingatlant, csak a tulaj nem tájèkoztatta a bèrlőit.. Igen, vannak ilyenek... Ezek után nem igazán èrtem, hogy egy albèrletet, ami ehyrèszről kosobott pènz, mièrt èrzel előbbre valónak a jelenlegi helyzetnèl, pláne egy hiteles háznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!