Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan kérés az, ha szeretném hogy gyerekvállalás előtt a párom nevén legyen a lakás amiben lakunk a szülei helyett?
Sziasztok.
A történet borzasztó hosszú, nem is írom le az egészet. A lényeg annyi, hogy amelyik lakásban most lakunk a párom édesanyja nevén van. Már többször is volt róla szó, hogy átt lesz íratva, mert gyakorlatilag évek óta itt lakunk, de ez még nem történt meg. Ráadásul páromnak nagyon sok összeggel tartozik az édesanyja, hisz párom rengeteget segített rajta anyagilag is.
Most felmerült a gyerekvállalás, de én mondtam, hogy csak úgy szeretném ha a párom nevén lesz végre a lakás. Erre kaptam egy keveset, hogy miért hozok ilyen feltételt.
Azt fontos tudni, hogy párom anyja a múltjában eljátszotta a pénzt, és félek, sőt borzasztó bizonytalannak tartom azt, hogy így ide szüljek gyereket.
Lehet fölösleges ezen rugóznom, de én akkor is nyugodtabb lennék.
"sőt borzasztó bizonytalannak tartom azt, hogy így ide szüljek gyereket."
És miért nem vesztek sajátot?
Miért nem veszünk saját lakást? Pórbálnánk, csak azért manapság saját lakáshoz jutni nem egyszerű dolog.
Egyébként a párom édesanyja már felvetette magától még régebben, és félre értés ne essék én nem bántom őt, nagyon rendes tőle, hogy itt élhetek. Én a múltja miatt sem bántom, történt ami történt, őt akkor jóindulat vezérelte, hisz a fiának szeretett vona jót, viszont rosszul sült el a dolog, hatalmas adósságokat akasztott a párom nyakába, amit utána mi fizettünk ki. Ezt se szándékosan tette, ő sem számított rá, hogy ez lesz. Viszont akkor megígérte a páromnak, hogy cserébe az ő nevére íratja a lakást, ha a párom segít neki. Én magamtól ha nem történt ami történt nem hoztam volna fel, viszont azóta a párom is fél, nehogy jelzálogot tegyen a lakásra az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!